Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. maj 2023

Snakes! A LOT of snakes!

 Hej Wordlings!

Da jeg så denne guts glæde over at hans "giant anaconda had 40 live babies", som oven i købet blev født i løbet af 10 minutter, var jeg rørt så meget, at jeg rent faktisk græd. I cried, y'all, becase of snakes! Jeg syntes at det var så smukt. Jeg har ikke gemt et link eller noget, men jeg taler om denne video. Hans anakonda, som er blevet mor, er den der hedder Ivy. Den bor et sted, der hedder The Reptarium.

Den tungeste/største slange er den grønne anakonda. Men den retikulerede python slange er den længste. Dette billede er fra Clint's Reptiles, en kanal på YouTube. Han sidder her med en retikuleret python.
Disse slanger lever mest i træer, men er også glade for vand. Har du sådan en derhjemme, skal du være klar over, at de faktisk kan spise en person, og at du aldrig bør være alene når du skal fodre den. Men i det det fri ser disse slanger anderledes ud.
De er ikke lige så store, og deres farver og mønstre er anderledes. Dette er Dav Kaufmann, der holder en, han har fanget i Thailand, bare for at vise den. Han sætter den fri igen bagefter. Han forklarer, at når slanger har spist, er det mere eller mindre immobile indtil de har fordøjet deres måltid. Og i al den tid er de ude af stand til at forsvare sig selv. Det er derfor sikrest at give sin slange mad, som ikke er større end det tykkeste sted på slangen. De retikulerede python slanger, der lever i fangeskab, har en tendens til at blive overvægtige, netop på grund af det mad, de får serveret. 

I Afrika (Ghana) lever the gaboon viper. Det er den største og mest farlige slange i området. Den er ekspert i at gemme sig. Se engang hvordan den bare passer ind i omgivelserne! Billedet er fra Dav Kaufmanns kanal.

Fantastisk! Men hvis du kommer for tæt på... Holy shit. You're in trouble. Og det mener jeg sgu. Disse gaboon vipers har de længste tænder af alle slanger. De er hele 5cm lange! Giften fra gaboon vipers er ekstremt farlig. Hvis du bliver bidt, vil du højst sandsynligt  dø. Men lad os sige, at du kommer til hospitalet i god til, får modgift i rette tid og overlever - så vil lægerne højst sandsynligt være nødt til at amputere den legemsdel, der er blevet bidt. Her er et billede fra Clint's kanal.
Da jeg så videoen fra Dav Kaufmann's Reptile Adventures, hvor han ledte efter denne gaboon viper, så han denne slange. Det er en vestafrikansk bush viper.
Da jeg  så dette billede, ikke? Da jeg så disse øjne... Oh wauw... Jeg har sjældent set et dyr med smukkere øjne. Selve slangen har den der grønne farve med et gult mønster ned ad ryggen. BUT THOSE EYES! Snake eyes. Get lost, Gary Sinise. This is it.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar