Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 12. maj 2023

Stalin - og hvor overrasket jeg er

 Okay... Se, jeg troede jeg vidste noget om Joseph Stalin. Jeg troede at jeg var dækket ind. Jeg var endda så selvsikker, at jeg rystede på hovedet, da jeg så en video på YouTube tidligere i denne uge, der hed "Evil people in history you have never learned about", og listen indeholdt både Hitler og Stalin. Men jeg er lige akkurat blevet færdig med at se del 1 ud af 2 af en deep dive om Joseph Stalin, fra Bailey Sarians podcast, "Dark History". Jeg sætter videoen ind her, så I kan se den, hvis I har lyst. Del 2 kommer i næste uge. 

(Den varer ca. 1 time, og kan ses på YouTube hvis man vil have billeder med, og ellers kan hendes podcast findes der hvor man lytter til podcasts)

Jeg vidste ikke noget om alt dette. Jeg vidste nogle af tingene, men ikke ned i de detaljer, der bliver snakket om her. Det er et fantastisk stykke arbejde, der er lagt i det. En ting som Holodomor var en ting jeg aldrig havde hørt om før. Ting fra hans barndom, som jeg åbenbart ikke havde hæftet mig ved, eller simpelthen bare aldrig har kendt noget til... Jeg synes at det er så spændende (selvom det er et ufatteligt deprimerende og nedslående emne), og jeg glæder mig så meget til i næste uge. Jeg synes klart, at hvis du ikke kender så meget til Stalin, så bør du se denne udsendelse, og den næste, der kommer på... Det må være torsdag. Jeg kan kun anbefale det. Hendes YouTube kanal, som podcasten bliver vist på, sammen med hendes andre videoer, hedder "Bailey Sarian", og du kan eventuelt tjekke den ud lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar