Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 11. februar 2010

Glad for et bad

Wauw. Jeg er godt nok opfyldt af dejlig optimisme for tiden, selvom den ikke er 100% eksisterende. Men jeg lader lidt som om det er pissefedt det hele, når jeg snakker med andre, fordi jeg er træt af alt det negative... Jeg gider ikke at svælge i depression længere, så selvom jeg ikke er helt 100% på toppen, så lader jeg bare som om - det er som om det lidt virker. Og jeg har på fornemmelsen at folk rigtig godt kan lide, når en de kender er rigtig optimistisk. Ja, det er jo ikke noget jeg har på fornemmelsen, det er noget jeg ved. Det siger sig selv, at man hellere vil være sammen med glade mennesker frem for sure mennesker, eller mennesker, som er kede af det. Men man burde være det alligevel, for dem, som er kede af det eller sure har også brug for at være sammen med andre.

Jeg har lige taget et dejligt "morgenbad", her klokken kvart i tolv... Jeg stod op kvart i ti, så det er ikke helt et morgenbad. Men hvor var det dejligt at blive helt ren og velduftende igen. Der er gået et par dage siden mit sidste bad - det er så svært at tage sig sammen, og jeg går jo bare rundt herhjemme. Men jeg burde gå i bad hver dag, synes også at det er en smule klamt ikke at gøre det. Ikke når det er andre, det er jeg sgu ligeglad med - men ikke, når det er mig selv.

Jeg håber at jeg får en god dag. Det plejer jeg at have, men der er jo de dårlige, og sådan en gider jeg ikke at have i dag. Så jeg holder mig til det glade igen i dag og håber at det lykkes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar