Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. februar 2010

Jeg har haft en god dag igen i dag

I dag har jeg simpelthen været så glad for René. Han er det dejligste menneske i verden, han er smuk, intelligent og skæg, og jeg elsker ham så højt. Jeg oplever hver dag en mand, der bringer mere og mere kærlighed frem i mig, netop som jeg troede det ikke var muligt. Jeg elsker ham - og jeg ved, at han elsker mig lige så højt.

Lige nu sidder han og spiller World of Warcraft, og det er dejligt. Jeg overvejer stærkt at gå hen til ham og tilbyde massage, mens han spiller, så har vi det så hyggeligt. Af og til ser vi Blackadder sammen, det er bare den bedste serie nogensinde skabt. Jeg er vild med Rowan Atkinson i den serie, altså, den er fantastisk. Engelsk humor når det er allerbedst!

Ellers kan jeg ikke sige andet lige nu, end at jeg har en kæmpe opvask, som venter på mig, når René er færdig med at spille, samt at jeg sidder og lytter til Metallica, som gør mig glad netop i dag. Der er sgu power over dem, der er gang i den, og det er cool. Det er jeg vild med. Jeg har så meget andet, jeg også skal have hørt, men lige nu er det Metallica, der har vundet.

Jeg håber at min lørdag bliver lige så god som ugen fra mandag til og med i dag har været. For gør den det, og søndag med, tror jeg på, at der er en bedring på vej! Det vil være rart med lysere udsigter. Det er netop det, livet handler om. Håb. Håb og drømme. I hvert fald for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar