Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. februar 2010

jeg elsker og have en ven som dig,der kan li marilyn manson

Jeg skal ind til KBJ i morgen, og jeg skal først være der klokken 17! Det er godt nok sent, jeg plejer at være der ved 10-11 tiden! Men det bliver cool nok at snakke med ham. Jeg glæder mig til at fortælle at min depression er lettet, og jeg er god igen. Det har taget lang tid, men nu er jeg her! Woohoo!

Jeg sidder egentlig og lytter til Lady GaGa, min MediaPlayer gik lige ned dér, jeg var ellers på vej ned til T og Type O Negative. Jeg fik en e-mail fra Hamid i dag, der skrev nogle virkelig skøre ting. Men han er jo så også rimelig skør... Må man sige. Dejlig - men skør, og til tider irriterende. Han er meget naiv, det går mig lidt på engang imellem. Han er en af dem, der bruger den samme undskyldning for alt: hans sygdom (skizofreni). Det er pisseirriterende. Han keder sig fordi han er skizofren, han elsker den mørke side af livet fordi han er skizofren, han elsker heavy metal fordi han er skizofren - og i dag skrev han sør'me dette til mig: "
jeg elsker og have en ven som dig,der kan li marilyn manson" - det er jo helt skørt. Jeg lytter jo til så meget andet, og jeg er vel mere værd end at jeg lytter til Marilyn Manson? Jeg er vel andet end bare en Marilyn Manson fan? Jeg ved godt, at han bare ikke kan formulere sig, men det irriterer mig også. Han har boet i DK i 25 år. Han burde have lært at formulere sig bedre. Problemet er nok, at han kun snakker dansk med mig og sine læger. Han snakker iransk med sin familie, selvom de alle sammen kan dansk. Det er kun hans lillesøster, som ikke har nogen accent (andet end fynsk), hans forældre er ret dårlige til det, men man kan sagtens forstå dem. Hvis de nu snakkede mere dansk, kunne det være, at de ville blive bedre. Men what the fuck... jeg forstår jo godt, hvad jeg mener. Jeg bliver bare irriteret alligevel. Det er så min egen skyld og mit eget problem.

Anyways... Der sker ikke så meget hos mig i disse dage, andet end at jeg bruger 75% af min tid i sengen. Det er så kedeligt. Jeg ligger bare og glor op i loftet... Det er hæsligt. Men jeg må jo finde ud af, hvad jeg kan gøre ved det...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar