Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 23. februar 2010

skræmmende & surt

Jeg er blevet rigtig godt, gammeldags tøsesur i dag. Derfor har jeg aflyst fejringen af MIG og mine snart 30 år. Jeg gider ikke at holde fødselsdag, alle kan rende mig. Jeg bliver herhjemme og fejrer det med René og måske Kim & Majbrit... Hvis de har tid...

Jeg gider simpelthen ikke at være så meget til grin... Prøver at stable en fødselsdag på benene, og så bliver det skudt i sænk... Hader det. Jeg skal have styr på det. Der er lang tid til endnu, men det skal sgu da for helvede planlægges i god tid... Det synes jeg i hvert fald.

Men indtil videre har jeg ikke rigtig noget at byde på alligevel. Lagkage. Det er, hvad der kan blive råd til. Det er jo også bedre end ingenting. Eller? Jo, det synes jeg. I øvrigt, så elsker jeg også lagkage, så hvorfor ikke?

Jeg skal også til at sige i medicin igen... Det er jeg nødt til, for det går skidt. Jeg håber at en stigning vil hjælpe mig. Det gør det nok. Det gør den slags jo nogle gange... Jeg skal bare lige have hentet medicinen på apoteket.

Det ser dog ud til, at jeg har fået det en smule bedre... Det er da altid noget. Jeg håber på bedre tider. Mens jeg sidder her og læser horrible ting på nettet og spiser Xtra Sour Mix (bolcher) - super.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar