Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 1. februar 2010

Kærlige tanker til jer alle

Åh, sikke dog en vidunderlig dag! Jeg elsker allerede denne mandag 1. februar 2010! Det er en skøn dag, og det skal helt sikkert fejres. Jeg ved endnu ikke hvordan, men jeg skal nok fejre dagen. Jeg tror at jeg vil spise is, bare for at vise min regnbueis at at den er værdsat. Nårh nej, det hedder det jo ikke længere. "Tricoloure" er det rigtige navn... Tsk. Men uanset hvad, smager det rigtig godt!

Og jeg har bare hygget igennem i dag, set "The Black Adder", jeg er i gang med sæson 2, og damn, altså, det er bare engelsk humor når det er allerbedst. Superfedt at de havde hele serien på tilbud i Brugsen! Det er Englands mest populære tv-serie - og den er bare like sooooo old... Haha... Men Rowan Atkinson er simpelthen bare så skæg!

Jeg vil gerne sige til alle, der kender mig: jeg elsker jer, tak for jeres støtte og glade miner, når jeg har haft det slemt. I er bare mine helte og heltinder! Mere af jer!

Jeg ser frem til i morgen. Dagen kan kun blive lige så fed som den har været i dag, netop fordi det altid kun kan gå fremad. Det er ikke rigtigt, men det burde det være - for alting burde være dejligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar