Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. april 2010

En lang dag i køkkenet

Sikke en dag. Den har været lang, en anelse hård - men det er min egen skyld: jeg har bagt og bagt. Boller, kanelsnegle, minipizzaer, hvidløgsflutes, chokoladekage - alt sammen for at tage billeder af det til min nye kogebog! Det bliver en fantastisk kogebog, det er jeg overbevist om.

Billedet her forestiller mine minipizzaer med jalapeños, som jeg har bagt til René. Det er bare ganske almindelig pizzadej (hjemmelavet) med lidt fyld på, som jeg mener at René kan lide. Han har også spist ret mange af dem i dag. Det er rart for ham at han kan tage en lille pizza når han bliver sulten - og det er rart at der ikke konstant skal smøres mad. Vi har dog aftalt at finde på et sundere alternativ, selvom der ikke er hverken sukker eller margarine i dejen. Faktisk er der bare vand, mel og gær. Men det er jo heller ikke sundt. Så jeg skal til at spekulere over sunde snacks, man kan have stående, som man lige kan nappe lidt af.

Jeg overvejer dog, om jeg ikke skal satse mere på salater. Hvis jeg koger lidt f.eks. pasta, tager lidt kål, gulerødder, broccoli... lidt af hvert... Det kunne jo være meget lækkert. Og en fedtfattig dressing. Det vil jeg faktisk gøre! Det må vi se på når pengene går ind her sidst i april, først og fremmest skal vi liiiige klare de sidste 2 fødselsdage...

Jeg sendte et brev til Majbrit i dag, et rigtig sødt brev, hvor jeg skrev hvor meget jeg holder af hende og hvor dejlig jeg synes hun er. Det håber jeg, hun bliver glad for!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar