Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 13. april 2010

Farvel til blog.dk

Jeg har mødt supermange mennesker på blog.dk - men nu har jeg fået nok. Jeg gider ikke alt det dér mobberi. Jeg har i dag fået nogle dumme kommentarer, men jeg har læst andre, som har fået nogle, der er meget værre. Og det er ikke i orden. Derfor holder jeg mig udelukkende til blogspot fra nu af.

René har været på audiologisk klinik på Roskilde hospital og fået målt sin hørelse, og den 3. juni skal han ind og hente sine høreapparater. Det bliver spændende. Der var ikke så mange forskellige farver at vælge imellem, men han har valgt en jordbrun farve. Jeg glæder mig SÅ meget, til han kan høre. Den her tid, hvor han ikke har kunnet høre (i alt den tid, jeg har kendt ham), har jeg fået blæst min hørelse ud af højt fjernsyn og ekstrem høj snak. Men jeg håber, at de nye høreapparater virker, som de skal!

Jeg har downloaded "Memories" med David Guetta, og den er superfed! Jeg tror faktisk, at jeg rigtig godt kan lide David Guetta. Jeg har ellers aldrig været så meget for den slags musik, men lige præcis David Guetta er bare virkelig cool. Jeg lytter til det med glæde! "When love takes over", "Sexy bitch" - og mange andre! Det er simpelthen så rart at lytte til hans musik. Jeg kan kun anbefale at lytte til David Guetta!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar