Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 21. april 2010

Jeg har en god fornemmelse for i morgen!

Jeg blev faktisk... Ikke såret, men lidt ked af det i går, på grund af noget, der blev sagt til mig af en fremmed. Men jeg valgte at reagere med humor, fremfor at vise mine følelser. Ved ikke, om det fungerer specielt godt for mig, men... Er der andet at gøre? Hvad skal man gøre, hvis man ikke vil stå og tude foran fremmede? Jeg vil hellere tude alene, i Renés arme. Han trøster mig altid, når jeg græder.

Det har jeg brug for nu. Men han sover. Jeg græder ikke nu. Og jeg er kommet videre siden i går. Det går mig ikke sådan rigtig på længere. Jeg føler bare... En tomhed i dag, en udefinerbar tomhed. Jeg tror at jeg får en meget følelsesladet dag. Er jeg mon ved at få en af de virkelig dårlige dage? En af dem, hvor jeg ender med at blive psykotisk? Det er jo sket før, og de starter nogle gange sådan her. Jeg har planlagt at jeg aldrig vil være psykotisk igen. Så det går jo slet ikke, hvis det her er en af "de dage". Tror dog ikke, at det ender sådan. Jeg satser i hver fald på at få en nogenlunde dag. Det bliver nok bare mest i sengen. Jeg har lyst til at sove... Sove mig væk fra denne dag, vågne op torsdag morgen. Det er det, jeg har lyst til. Jeg er sikker på, at jeg godt kan. Men vil jeg virkelig sove et helt døgn? Jeg tænker "Ja", men René synes nok ikke, at det er en god idé. Jeg har også så mange ting, der skal overståes i dag.

Men jeg er slet, slet ikke i godt humør. Det lader ikke engang til, at musikken kan løfte mig i dag. Jeg har lyst til at slukke igen. Det sker ellers sjældent. Jeg tror, at jeg går i seng igen. Det er bedre for mig at sove i dag, end at være vågen. Jeg har ikke spist noget siden klokken 20 i går aftes, og jeg er lidt sulten. Ikke meget, men lidt. Og jeg spise er par rugbrødsmadder og så gå i seng. For det her...Psh... Gider jeg ikke. Lortedag.

Men i morgen bliver det en supergod dag! Ved ikke hvorfor men: Jeg har en god fornemmelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar