Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 29. april 2010

"Born to be alive"

Ja... Som titlen på dette indlæg lidt antyder, så er jeg ved at komme mig over chokket oven på Peters død. Jeg er ikke længere trist, selvom jeg stadig er lidt... Hvad kan man sige... Jeg ville ønske inderligt at han ikke var død. Men livet går videre. Jeg kan ikke leve i sorg længere. Det er ikke sundt.

I dag har jeg været alene, arbejdet lidt på en omstrukturering af min hjemmeside, der dog ikke er færdig endnu, så den gamle version er stadig den, der er at finde på adressen www.rapoulsen.feka.dk Jeg ønsker bare et mere... enkelt design og en smule - men ikke meget, da jeg ikke har forstand på det - mere professionelt look. Det er sjovt at sidde og arbejde med den slags - lære det at kende og sådan... Men jeg er ikke pokkers dygtig til det. Hehe. Sådan er det jo.

Jeg var nede og handle i dag, også, jeg mødtes med René dernede, og så handlede vi kæmpe meget ind. Vi plejer at købe stort ind når vi får penge, så vi har mad til hele måneden. Så har vi lidt småpenge til resten af de ting, vi kommer til at mangle løbende - som f.eks. rugbrød og mælk og pålæg. Det fungerer godt for os. Vi har købt kød til hele måneden, mozzarellaost, ris, pasta har vi tilbage fra sidste måned... vi har købt mange ting i dag - men kun det, vi har behov for. René har ikke købt noget slik. Jeg er imponeret over ham. Det er vist første gang i flere måneder, han ikke har købt slik. Han har skiftet chokoladen ud med bolcher, sådan har det været i 2-3 måneder, men nu vil han "holde lidt igen". Det er fornuftigt nok - jeg plejer jo at spise frugt fremfor slik. Jeg har dog ikke købt frugt i dag. Måske fordi jeg spiste 2 kg jordbær i tirsdags, og havde dårlig mave hele dagen i går... Haha. Jeg elsker jordbær. Og de spanske smager udmærket, jeg kan ikke smage forskel på dem alligevel. Hehe...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar