Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 18. april 2010

Oh boy...

Ja... Hamid, min buddy fra Fyn, kommer herover på tirsdag. Han skal bo her fra tirsdag til fredag... Yrk! 3 mennesker i en etværelses lejlighed i 4 dage... Det er godt nok... Wow. Jeg er godt nok spændt på, hvordan det skal ende. Faktisk er jeg bare spændt på at se, om han overhovedet når frem; han ombestemmer sig meget ofte. Og han har hele søndag og mandag til at skifte mening. Men jeg må jo satse på, at gutten kommer.

Derfor skal jeg mandag huske at tage sengetøj ind, så det kan blive vasket - det lugter nok af hengemt skur. Det ligger jo derude. Sengelinned har jeg herinde. Jeg ved ikke, hvor han skal sove... Han kan sove på vores dobbelt-luftmadras, men så er vi temmelig meget låst, hvis en af os ikke kan sove. Derfor ser jeg sofaen som et godt valg - men den er nok for kort til ham... Yikes.

Tvivler på, at det ender godt - men mit hjem er altid åbent for en god ven. Og det er Hamid. Skør, men en god ven. Så han kommer her altså på tirsdag... Medmindre han ombestemmer sig undervejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar