Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. april 2010

Store bage-dag!

Ah... Bagte chokoladekage i nat, fordi jeg tilbød René at smække noget sammen til hans lækre gane. Vi fik kun spist 3 stykker, så nu står den bare henne på køkkenbordet. Jeg har tænkt mig, om lidt, at putte et stykke på en tallerken og tage et billede af den, så den kan komme ind i opskrift-bogen. Om lidt bager jeg boller og kanelsnegle af samme grund. Jeg regner med at lave én dej og dele den i to... Men jeg har ikke helt besluttet det endnu. Jeg ved bare, at jeg har 2 pakker gær,og at jeg gerne vil lave hvidløgsflutes også. Der skal jeg jo også bruge gær. Så lidt boller, lidt snegle, lidt hvidløgsflutes... Kan jeg mon dele den dej med noget andet? Minipizzaer, f.eks.? Dem kan vi jo spise til frokost i dag... Good thinking! Så har jeg hele 4 ting til kogebogen på én dag! Nå, ja, plus kagen! Woohoo!

Jeg glæder mig. Jeg ved ikke helt, hvad jeg glæder mig til. Bare til denne onsdag, tror jeg. Det er skønt. Solen skinner allerede smukt ude i haven! Det er simpelthen så skønt! Jeg er en efterårs- og vinterpige, men når vinteren har varet længe nok, vil jeg bare gerne have sol igen. Det er nok egentlig kun sommeren, jeg ikke er glad for, ved nærmere eftertanke - det er alt, alt for varmt. Pyha, det bliver garanteret også en virkelig varm sommer... Er der ikke noget med, at hvis vinteren er seriøst kold, så er sommeren seriøst varm?

Myrerne er begyndt at komme, så jeg forleden. Også indendøre. Hader de lortemyrer. Jeg glæder mig SÅ meget til at flytte i en lejlighed et par etager oppe!!! Men nu skal jeg først have en afgørelse på min pensionssag. Og så skal vi have betalt lidt mere af gælden af før vi flytter. Heldigvis står vi så godt som nummer 1 på ventelisterne, så jeg vil skyde på, at vi får et tilbud, vil kan bruge til noget, inden for 2-3 måneder, og vi stod sidst jeg tjekkede nummer 3 i rækken de fleste steder. Vi står i bero, men flytter med op af listen. Vi får bare ingen tilbud tilsendt. Det har vi selv bedt om. Vi står på DABs interne venteliste. Den kan man blive skrevet op til efter at have boet i et af DABs "steder" i 2 år, f.eks. her, hvor vi bor. Den interne venteliste sikrer os en god lejlighed til en billig husleje: Når man har boet i DAB i 2 år, kan man skrive sig på den interne venteliste, og når man først står der, kommer alle tilbuddene om de billige lejligheder ind ad brevsprækken. Men hvis man ikke har de 1500-2000 kroner ekstra det kræver, jamen, så er det jo lidt ligegyldigt. Jeg glæder mig i hvert fald bare til at komme væk fra det her hell-hole!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar