Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 9. april 2010

Tusmørket lader vente på sig

Jeg har simpelthen bare haft en skøn dag. Som om små, søde, hvide duer har fløjet omkring mit hoved og fået mit hår til at hvirvle rundt! Fantastisk.

Jeg tænker, om det mon er nu, man skulle spise sig en portion is? Bare lige for hyggens skyld? Det ville være så rart. Jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt is, og jeg ved, at vi simpelthen har så meget.

Er det egentlig ikke enormt mærkeligt at tænke på, at en "grapefruit" er en grape frugt på dansk, mens bare "grapes" er det samme som vindruer?

Jeg tænker her til aften, klokken er snart 20, og det er endnu ikke mørkt. Det er faktisk ikke engang blevet rigtig tusmørke. Det er skønt som det bliver lysere og lysere. Snart kan jeg ikke holde ud at være her i min lejlighed, fordi her er så varmt at både terrasse- og hoveddør må stå åben for at skabe bare lidt vind. Men jeg glæder mig... Det bliver så rart.

Jeg har fået et brev i dag, med posten, om at de tager min sag om pension op i socialforvaltningen i dag. Det er jo skønt. Måske kan jeg nå at få svar inden maj? Det kunne være så helt ekstremt fedt. Jeg er så spændt på den afgørelse!

Jeg synes at her er en smule køligt, men mit termometer viser 24,4 grader. Det burde slet ikke være køligt. Måske skal jeg tage en ekstra trøje på? I hvert fald bare mens jeg spiser en lille portion is.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar