Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. april 2010

Irritation over min mor

Solen skinner så smukt i dag. Det er dejlig lunt. Kan man andet, end at være i godt humør? Hehe.

Min mor irriterede mig groft i går. Jeg sagde jeg nok ikke gider at komme til den årlige pinsefrokost. Min mor sagde, at hun synes at jeg skal komme. Jeg sagde at jeg vil overveje det, men at hvis jeg kommer, kommer René også. Så sagde hun "Okay! Og så skal dine forældre ikke med, eller hvad?"

Det er jeg irriteret over, fordi jeg synes at det er for dårligt at hun vil fryse ham ud af familien fordi hun og min far ikke kan opføre sig ordentligt. Det er sgu for dumt. Det er lige før, at jeg tager med, bare for at trodse hende. Men jeg tror nu ikke, at jeg gider. Den slags siger mig ikke noget. Det må jeg indrømme. Der er heller ingen grund til at opføre sig som en forkælet teenager. Det er nok at min mor og far gør det.

Jeg regner med at få svaret om forhøjet pension i næste uge. Jeg er meget spændt. Men det er jeg jo hver dag, indtil jeg får svar. Men min sagsbehandler sendte papirerne til godkendelse af mig, og med de ting, hun har skrevet, kan jeg stort set kun få den pension. Men nu må vi se. Intet er sikkert. Det er det jo sådan set aldrig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar