Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. oktober 2010

Exceptionel - og dog glemt

Jeg er i godt humør, helt her fra "morgenstunden" fordi René har overøst mig med søde komplimenter. Han er jo skøn. Han er jo simpelthen så dejlig! KYS til René.

MOR vil ikke men skal acceptere, at det ikke går, at hun har wienerbrød med, når hun kommer her. Det kan ikke gå. Et eller andet sted er det jo dybt respektløst at hun ikke accepterer det, når vi er på kur, men samtidig er det vel også respektløst af os, hvis vi vælger at lade være med at spise det, når hun har brugt penge på det? Men vi har jo sagt nej tak op til flere gange... Åh... Alle de tanker...

Vi skal på ferie hos hende i næste uge. Jeg kan godt se, at jeg bliver nødt til at kæmpe en brav kamp for at bilve på kuren... Det kan bare ikke være rigtigt, altså, det begynder at gå mig seriøst på nerverne.

En veninde sendte mig i går et link til en eller anden sang, som virkelig bare fik mig til at flæbe. Jeg kan ikke huske hvad sangen hed eller hvem der lavede den. Det er heller ikke min smag, så det gør ikke det store. Men jeg ville ellers gerne have lagt et link ud, for den var virkelig exceptionel.

Jeg har fået sådan en lyst til at forkæle René endnu mere i dag, når han er så utrolig uimodståelig sød...! Jeg er helt teenager-pjattet lige nu... Haha... Skørt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar