Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 10. juli 2014

Because Dave says so

Jeg har fundet en koncert med Depeche Mode på Youtube, som er fra den turne, jeg så dem på i 2001 - "Exciter" Jeg ser den ikke, jeg lytter´til den. Det samme sikkert med nogle af de andre koncerter, jeg har fundet på Youtube. Sært, faktisk, at jeg er blevet sådan, helt vildt med det, ikke? Den koncert, jeg sidder med nu, med 'Deth, er dog ikke så imponerende. Pis. De har ellers lavet fede koncerter. Ellers har jeg bare været heldig x2, pga stemningen eller... Ja. Men der er jo ingen tvivl, what so ever, om at Megadeth er kongerne.

Tænk engang på, at da jeg sad som 15-årig og skrev om, at Dave og jeg var kærester, var han faktisk 34 år. Haha. Det er det, jeg er nu :)
Because Dave says so!
Better learn bitches!

Sengen kalder. Jeg er næsten lige stået op. Jeg tænker, at hvis jeg lige gør lidt ud af mig selv, med makeup og den slags, kan det være, at jeg synes at det er synd at gå i seng. Det må blive sådan. Ja. 

Nu er jeg faktisk ikke engang særlig træt længere. Cool. Jeg sat min mor på sagen til at købe de dér pissesmarte ziplock-fryseposer fra Harald Nyborg, som jeg så gerne ville have flere af. Det er i øvrigt en anmeldelse af dem på anmelderbloggen, link til højre. Den hedder noget med "Posedame".

Jeg er har det sgu egentlig meget godt, jeg har lidt ondt i min brystkasse, jeg sidder forkert... Bæ. Jeg bliver nødt til at finde på noget andet. Lade være med at sidde så sammenfaldet. Men det er fredag i morgen, vi får muligvis vasket tøj, og det skal pakkes, jeg skal have ordnet arbejdsværelset - og jeg skal have studeret lidt af det dér, som jeg har lovet Jonna. Såøh... Jeg har lidt småtravlt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar