Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 15. juli 2014

Grønne negle og tandlæger over nettet

Kunne det ikke være fedt, hvis jeg kunne skrive et indlæg om noget vildt cool? Bare skrive noget virkelig fedt og være totalt megasej Åh... I wish. Jeg er sygt kedelig. Og det værste er, at det er RIGTIGT. Det er simpelthen så åndssvagt. Og så har jeg lige opdaget, at der vist mangler halvdelen af mine noveller på min hjemmeside, fordi jeg har...??? Jeg ved det ikke...? Ellers er det ikke fordi der mangler nogen, men fordi jeg har udeladt nogle af dem med vilje, fordi de altså var dårlige. Så... E skøn siger at de alle er der, men "my guts" siger at de ikke er - for jeg mindes ikke at have læst dem igennem. Men det må jeg have gjort.

Har I husket at tjekke den ud? Det bliver I nødt til! www.rapoulsen.dk

Jeg skal til tandlægen i dag, faktisk. Boy, oh boy. Jeg er måske ikke den helt store tand-ekspert. Sjovt, når man tænker på, at jeg mener at det er  den vigtigste del af ens "krop". Jeg har ikke tandpine, så jeg regner ikke med huller - men jeg er gået i fælden før. Jeg er ret nervøs (bange) for at skulle ud i offentligheden, og faktisk også for selve tandlægebesøget - og det plejer jeg ellers ikke at være. Det plejer at være noget, jeg virkelig glæder mig til.

Jeg tog makeup på i går. Jeg tvivler på, at den sidder hvor den skal, så det skal jeg have rettet :) Uh ja,og så tjek denne neglelak
Den er limegrøn. Den ser sådan ud efter 2 lag, fuldstændig dækkende, men jeg havde som sædvanlig problemer ned at lakere neglene. Men okay, det var en prøve - det var en af de neglelakker, René købte til mig. Den var faktisk lidt sværere at lægge på end andre mærker, men damn, den er stærk! Jeg har aldrig oplevet neglelak, der har kunne tage så mange slag! Jeg er imponeret! Lakken er fra Maybelline "COLOR SHOW BY COLORAMA" - totalt fedt, Jeg glæder mig meget til den bronzefarvede :)

Nu går jeg ud og ser mig i spejlet - jeg skal alligevel hente sodavand. Fino. Makeuppen sidder, hvor den skal - den skal bare friskes lidt op. 9:45. Så bliver vi hentet om en halv times tid eller sådan noget. Min nervøsitet er totalt eskaleret lige nu! Jeg synes at  man skulle opfinde et andet "device", så man kunne gå til tandlægen via internettet. Men okay; hvis man kunne al på nettet, ville man aldrig komme ud, og så ville alt bare være sur røv. Det ved jeg. Jeg har siddet er i 2 år og gloet ud af vinduet. Nu vil jeg ud og opleve verden. Bare i små bitte bidder, og der sikkert millioner af mennesker når vi skal til tandlægen. With my luck - så er der. Enten i i bilen, på vej derhen,hos selve tandlægen og ned på "stedet" igen? "Stedet" er jo Solrød Station... Der er sgu altid mennesker.

René prøver at tvinge mig til at børste tænder i dag. Det ville også være det smarteste - men nu var jeg meget grundig i går 2 gange med kun 4 timers mellemrum, så mit tandkød skal have en pause. Men mine tænder er rene, så det er nok bare at skylle dem grundigt.

Nå. Jeg må hellere smutte, så jeg er klar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar