Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. juli 2014

Det er altid Hamid, der bliver glemt

Klokken er... 16:20
Twisted Sisters. "I Wanna Rock". Købte den hos TDC. Nu mangler den i min musikmappe. Hvordan mon det kan hænge sammen? Skal jeg virkelig købe den endnu engang? Det er lidt for dårligt, er det ikke? Hm. Det skulle jeg åbenbart. Men nu har jeg så købt den igen. Der er jo det dér med licens and so.

Jeg hare skrevet et indlæg på en anden side, og folk har taget det, jeg har skrevet, modsat af, hvad mente. Tydeligvis er det mig, som har udtrykt mig forkert, men jeg har tilsyneladende ikke kunne rette op på det. Spillet er tabt. Jeg har brugt de forkerte ord i en sammenhæng, de ikke burde, og folk kunne åbenbart ikke sådan helt lige se "Nåårh... Det er nok sådan, det skal forstås. Af og til er det bare vigtigt at lukke mindre relevante ting ud - relevante i forhold til indlægget. Jeg er ked af, at så mange mennesker har misforstået det. Virkelig. For ideen bag det indlæg er genial. Den virker. Men folk kan ikke se det, de må jo være for snævertsynede eller hvad fanden ved jeg.Jeg ryster på hovedet lige nu.

Klokken er... 16:40
Det er tid til Emmas frokost. Sent, den skulle have været der klokken 15,og jeg tænkte på det klokken 15:17, men jeg tænkte også, at hun fik serveret en ekstra gang morgenmad, som hun teknisk set ikke skulle have haft. Men okay, nu er hun fodret af, hun kunne ikke høre at jeg kaldte igennem lyden på tv'et, så jeg måtte gå ind med skålen og lade hende snuse sig frem til mad-stedet. Hehe.
Hold da op...! Der er kun 52% luftfugtighed herinde! Vi plejer at ligge på et sted mellem 62-66! Måske er det derfor, sveden lige så stiller stopper med at pible, for her er stadig 29,8 grader herinde. Mmm... Et varmt bad er bestemt ikke af vejen! Men jeg magter simpelthen ikke et bad lige nu. Øv. Jeg har tændt min blæser, den står på 1 - der er 3 styrker, og den blæser lige ud, og altså ikke ind på mig, Men jeg er begyndt at få det bedre nu, synes jeg. Der er ikke så tungt som før.

Klokken er... 17:00
Jeg vågnede meget tidligt i morges, og kunne ikke holde mig vågen; jeg sad og faldt sammen foran mit keyboard. Da René opdagede det, var jeg faktisk faldet så meget i søvn, at det næsten føltes som at være blevet vækket brat fra sin nattesøvn. Men så gik jeg i seng, som han bad mig om, og jeg som til klokken var...Det kan jeg ikke huske, og jeg opdagede derfor, da klokken var 15:17, at jeg havde glemt ALT om min morgenmedicin, som jeg skulle have taget klokken 9. Så jeg tog den her klokken 15:30 eller sådan noget.  Det er bestemt ikke en heldig situation, men langt bedre end hvis jeg slet ikke havde taget den.

Klokken er... 17:15
Mand! Jeg har kun drukket 2 glas sodavand i dag! Så kan jeg da bedre forså, at jeg føler mig sådan lidt... jeg ved ikke, om "svimmel" er det rigtige ord. Det er det vel nok. Jeg må straks fylde reserverne op! Damn, jeg håber at jeg kan få sodavandsis til aftensmad! Ej, pjat. Eller, nej, ikke pjat, Men jeg VED på forhånd at jeg ikke får sodavandsis (eller andet is) til aftensmad. 

Klokken er... 17:30
Nå, der ringede mon mor. Vi snakkede om det dér indlæg, jeg skrev på den anden side, og hun gav mig ret i de ting, jeg sagde. Hun arbejder selv med psykiatri. Hun er godt nok social- og sundhedsassistent, men hun arbejder med psykisk handicappede mennesker på et bosted for mennesker, som ikke kan klare at bo alene. Hun er ikke alvidende, men hun ved en del.
Hun sagde - som René - at det ikke kan betale sig at skrive om den slags på en side som den. Måske har de ret. Hvem ved.

Klokken er... 17:55
Nå. Hamid har lige skrevet. Jeg har ikke fået svaret på den e-mail jeg skrev om i går, og det er pænt pinligt... Derfor vil jeg skrive nu!  Får også lige sagt farvel til Katja, hun har fri om 2 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar