Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 9. juli 2014

Hu-hej vilde dyr

Yessir. Så er lortet færdigt. Jeg har smidt det op på nettet og den er nu fungerende (hvad jeg ved af). Jeps. Min nye hjemmeside er ikke sort - den er lilla! Haha. Jeg synes personligt at den er okay pæn, men den er ikke sådan, at jeg er stolt af den eller noget. Der er skønhedsfejl - det er der på alt, hvad jeg laver med den skide side - hehe

Jeg har også fået smidt en anmeldelse af nogle vildt smarte fryseposer op - til alle jer posedamer og -mænd op på anmeldersiden!

Yeah - jeg har haft gang i den.

Jer er bare ikke så flittig til at skrive. Sikke noget forbandet sur røv. Jeg må blive bedre. Jeg siger det altid, men jeg gør det aldrig. Men jeg vil forsøge denne gang.

Hav en god nat, nu hvor klokken er halv tre, og jeg venter en pakke leveret i morgen, og ikke aner hvornår postbuddet ringer på - hehe. Tough luck. Så må jeg lade være med at oppe i så lang tid. Faktisk er det Renés pakke, han har bestilt 2 nye harddiske, nogle kabler og et headset. Den ene harddisk er til mig, og jeg har tvunget ham, mere eller mindre, til at købe headsettet. Han skal have noget trådløst når han spiller. Det, han havde, gik i stykker, så han sidder med en mikrofon og et almindeligt sæt standard hovedtelefoner fra hospitalet, som jeg har fået af hans far - det går bare ikke. Han skal have et headset med lyd OG mikrofon. Og det ankommer i morgen.

Jeg har tænkt mig at flytte lidt rundt inde i arbejdsværelset, så jeg kan sidde derinde, når der skal luftes ud i gennemtræk - det er vi nødt til, et par timer om dagen. Vores lejlighed er som en sauna.

Men jeg fortæller om det, når jeg står op, for nu går jeg i seng. Det er altid hu-hej vilde dyr med René, og nu skal han meget pludseligt i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar