Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. juli 2014

Så er der sgu allerede gået 10 år...

Jeg har jo været i gang med denne historie i et godt stykke tid, men nu skal den fandeme skrives. 10.års jubilæum for færdig-skrivning har den i år. Jeg snakker om "Love Eternal" - en af de bedste af de der "trivial-kærligheds-Barbera-Cartland-wannabe-historier, som jeg har jeg skrevet, og jeg har skrevet en del. Men grunden til, at jeg skriver denne igen, og laver den om, er fordi jeg vil lave en form for "tribut" til den første historie, nu, 10 år senere. Den hjalp mig meget, at det er umuligt at fatte. Nej, jeg ved godt, at mange ved, hvad jeg mener, og jeg ved at især Tilde har det på samme måde. (Læs hendes noveller her) Det er lidt plat at skrive en tribut til sig selv - men det er mere til den person, jeg skabte dengang, som jeg vil fejre. Det er hele 11 år siden, han blev skabt, og 10 år siden, jeg satte det sidste punktum. Forsiden var ganske enkel. Dengang printede jeg alle mine tekster ud. Det var dengang jeg havde en printer. Hehe. Men ofte havde jeg en baggrund bag titlen, som passede til - men på denne forside stod det ganske enkelt.
Det var det, der stod, som det eneste, midt på en A4 side. Dengang hed jeg stadig kun Aagren, og nu, hvor jeg hedder Aagren Poulsen, vil jeg smide Aagren væk som forfatternavn på lige præcis denne historie. Tror jeg. Jeg ved det ikke. Arbejdstitlen lige nu er "Fantastisk Overskrift" - for jeg har ikke fundet på en ny. Den kan jo ikke hedde det samme som den første. Det vil slet ikke være acceptabelt. Tager jeg fra sangen, som det der er fra, synges der: 
 
Love eternal 
 Lust infernal
Bleeding - Burning
Needing - Yearning 
 
Så det skal næsten være noget fra den sammensætning, som i øvrigt er fra "Blood & Fire" af Type O Negative. Men det finder jeg ud af. Jeg er faktisk i gang med at skrive på den nu, jeg holder pause, jeg har været på wc, og jeg har spist aftensmad, men jeg fortsætter om lidt :) Det er altid sådan en glæde at stå op, fordi jeg ved at jeg skal ind og skrive! Yay!

Men 10 år... Det er mange år. Nu sover min fod. Pis. Jeg sidder virkelig dårligt på denne køkkenstol. Men man må tage, hvad man kan få, right? Hehe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar