Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 11. august 2014

Dobbelt op

Om jeg respekterer mig selv? Det er faktisk et meget godt spørgsmål at stille sig selv.Et eller sted gør jeg vel. Og så måske ikke helt alligevel. Det er svært at sige, for mig, synes jeg... Det må være et spørgsmål, som forbliver ubesvaret, og nok slet ikke skulle være stillet, men blev det alligevel.

 Om en halv times tid slår midnatstimen ind, og René og jeg skal ud og vandre! Jeg har på fornemmelsen, at jeg er bedre stillet end i går, hvor vi ikke kunne gå så langt. Jeg håber bare ikke, at min maver laver pølse-kreativitet med mig. Jeg synes at jeg har en tendens til at skulle meget på wc her til aften. Men jeg VIL altså gå en længere tur i dag. Eller; her i nat. Jeg ved faktisk ikke, om det regner, men jeg håber at det gør. Som nogle af de faste læsere ved, elsker jeg regnvejr i stor stil. Jeg vil gøre mig klar, allerede nu, så kan vi gå, når René er klar.

***

Så er jeg tilbage! Jeg gik DOBBELT så langt, som jeg ellers gør. Og nu har jeg sikkert dobbelt så ondt i morgen. 

Jeg kunne godt tænke mig, har jeg fundet ud af her til aften, at skrive om min farmors liv. Hendes livshistorie. Den kunne være spændende at have, også for fremtidige generationer på Marks side. Jeg kunne jo starte med at have nogle "indledende" spørgsmål parat, for at få hende i gang med at fortælle. Det kunne være rigtig spændende. Jeg vil ringe til hende i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar