Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. august 2014

Jeg bliver nødt til at rydde op i reolen

Jeg er sgu egentlig glad for, at det har været gråvejr i dag, for det har ikke engang været nødvendigt at tænde for blæseren. Der er altså skønt! Jeg har nydt det utroligt meget.

Men min farmor fortalte mig, at det dårlige vajr kommer tilbage i morgen. Høj luftfugtighed og ekstrem varme. Åh! Jeg var ellers lige så glad... Jeg glæder mig til efteråret!!! Ja, og vinteren. Det bliver en rar vinter, det tror jeg. Jeg er faktisk sikker! Hehe

Jeg kan ikke huske, om jeg fik skrevet det her, men forleden sad jeg og halvsov på en stol i køkkenet, og rullegardinet var trukket næsten helt ned. Udenfor var der helt hvidt,og min første tanke var "Det har godt nok sneet meget allerede" - jeg ænsede slet ikke, at det stadig er sommer... Så længe det varer.

Jeg er en af dem, der sidder og tænder på skumfiduser lige nu. Men jeg har ingen, og jeg kan ikke få fat i nogen. Og hvis jeg kunne, skulle jeg ikke. Måske kan jeg stjæle nogle af Renés bolcher.

Emma har gjort enhver mor stolt i dag: jeg har serveret paté for hende i dag, 2 gange, og efter første gang fik hun det tørfoder, jeg ville give hende i, Perfict Fit Senior 8+,  og her til aften har hun spist halvdelen af hendes yndlingspaté, og så ellers tørfoder. faktisk har hun spist hele 12g.

Min del af regnskoven kommer først på mandag, og jeg kan ikke rigtig komme i gang med at lave noget som helst før jeg har det. Jeg mangler det som en gal! Men jeg må jo bare forsøge at kæmpe mig igennem denne aften, søndagen med, og så mandag, indtil posten kommer med min pakke. Jeg fik en sms om at de ville komme med en pakke til mig på mandag. Det er meget smart at jeg lige får en sms om det, så jeg ved at jeg skal være hjemme.

Det minder mig om, at det vist er i morgen, at jeg løber tør for Seroquel... Ja. Jeg mente nok, at der var en anden årsag end blot Renés Sertralin. Fandens.  Det er den slags, jeg hader.  Det var endda skrevet ned og det hele. Jeg kan ikke huske fra hoved til mund. Eller hvordan fa'en ordsproget nu lyder...

Jeg skal have trukket op på Bibelen, men igen - jeg har ikke noget regnskov, og så bliver jeg forstyrret i mine tanker, Sært, faktisk. Jeg har sikkert noget, jeg kan skrive bagpå. Men det er bare ikke godt nok. Jeg håber at pakken kommer allerede ved 10-11 tiden!

Jeg har en masse tekster, jeg skal have fulgt op på her i aften, men  jeg  tror, at jeg vil lægge ud med at  rydde op i mit "skab", som er her ved siden af computeren, og som jeg bruger dagligt.
Kartonen og mine sprit-tuscher kan godt blive liggende, men alle de andre papirer er nødt til at blive  sat i orden. Lige puttet i mapper og sådan noget. Nu har jeg jo også både plasticlommer og elastikmapper til den slags! Yay! 

Jeg tror faktisk, at jeg vil ordne det med det samme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar