Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. august 2014

Udnyttelse af situationen

Hold da op, hvor er det ærgerligt med Robin Williams, hva'? Tænk engang at han skulle begå selvmord. Men... Hvad nu, hvis han var død af alderdom? Ville nogen havde løftet et øjenbryn? Hele den vestlige verden krakelerer fuldstændig, når en kendt person begår selvmord eller er Michael Jackson. Der var da ikke så stor fokus på  Whitney Houston, så vidt jeg husker.

Men - Robin Williams begik selvmord, og alle selvmordstruede bruger det som PR. "Depression er en dødelig sygdom" og den slags. Det er udnyttelse, synes jeg lidt. Men okay; så kan de få den opmærksomhed i det tidsrum, der går før det er glemt igen.

2 kommentarer:

  1. Det går jo over om nogle uger. Men jeg kan aldrig se hvorfor det er skidt at man får det frem at depression er en sygdom, der skal tages alvorligt. Af en eller anden grund kommer det bare frem, når det er en kendt person. Jeg tænker jo det samme som dig. Der er mange, der begår selvmord hver dag. Hvis bare hans død kunne give mere hjælp til dem, der er selvmordstruet eller lider af depression. Men det tvivler jeg på.

    SvarSlet
  2. Jeg havde skrevet en god kommentar, men glemt at logge ind - typisk. Såøh....jeg vil bare sige, at jeg er enig med dig. Det er aldrig skidt at få en depression - eller en anden psykisk sygdom (jeg har lige købt bogen "Hverdagens Psykopater") - frem. Men Robin Williams var ikke mere værd end alle andre, men de har en tendens til at tro det, fordi han var kendt.

    SvarSlet