Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. august 2014

Back in the day

Gosh... Megadeth er altså megafede... Jeg ved ikke, hvad det er, der gør dem så megafede, men måske findes ordene bare ikke? Kender I ikke det? At man gerne vil sige noget, men at man ikke kan beskrive det? 'Deth har været med mig i mange år, og jeg elsker dem højt og inderligt. Eller... Dave er min helt. Han er cool - så cool, man kan blive! Man kan se på ham, og vide, at han er cool. Hans stemme er virkelig genial, og hans guitarevner er jo fænomenale! De er mere end geniale! Jeg elsker den mand, altså. Han er så skøn  - masser og masser af humor. Det er også vigtigt. Og så skriver han megafede tekster. Yeah. Megadeth er et genialt band.


Min yndlingssang er selvfølgelig "Back in the Day"

(videoen er fra Youtube)

En sang, jeg vil anbefale, som egentlig ikke sparker røv, men hvor Dave er megasej, er "1000 Times Goodbye" Ej, okay. Den er faktisk monsterfed.

 Nå. Jeg vil bruge dette indlæg til at pege fingre af folk, som kun tænker på sig selv og er så dybt egoistiske, at det ikke er til at holde ud! Nogle dem, hvor man bare tænker "Get lost, bitch" - sådan en tror jeg, at René løb ind i, netop i dag. Han var rasende, da han kom hjem fra mor2, og da han fortalte hvorfor, forstod jeg hvorfor, han behøvede faktisk ikke engang at fortælle hele historien, for jeg vidste, hvad han havde at sige. Jeg kender hende også. No mercy næste gang. Så er der ingen hjælp at hente her.

Jeg skulle have været i bad i går. Men jeg tror faktisk ikke, at jeg kommer det. Eller; jeg kommer ikke i bad i dag, men jeg håber på en chance i morgen, inden Jonna kommer 13:30. Jeg kan såmænd godt gøre det nu, men det er et udluftningsspørgsmål, som kun kan besvares med et "nej" Her er i øvrigt pissekoldt. Hvem der bare var en kat, der kunne krølle sig sammen på en stol og sove godt og dejligt. 

Jeg har ikke mere på programmet lige nu. Jeg skal forsøge at tage mig sammen til at bage pølsehorn, men jeg skal vide, om René vil bruge ostepølserne, så teknisk set kan jeg slet ikke komme i gang før 21:30, når han skal vækkes. Men det er om 3 kvarter. 45 minutter. Måske skulle jeg bare gå i gang med dejen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar