Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. november 2014

historier om kvinden. Hvis det er den samme

Kender I historien om kvinden, som gik på toilettet da hun vågnede en simpel søndag morgen, og pludselig opdagede, jamen, åh nej, der var da "noget" på vej. Da hun skulle tørre sig, gjorde hun, som hun plejede. Hun var højrehåndet, og hun hun brugte den til "det". Hun havde kort forinden fået sat armlæn på sit wc, netop for at kunne løfte sig selv op uden for mange smerter i knæene, men hendes "tag til" side var den højre. Derfor måtte hun tage fat op det højre armlæn for at komme op at stå.  Heldigvis var der ikke "noget" på fingrene, men kvinden vaskede sine fingre, og tog noget toiletpapir og trykkede noget alkogel ud af dispenseren, som var til netop det forbrug, og rensede armlænet, mens myoklonierne (kramper) lige så stille begyndte. Så hun måtte skynde sig ind på sin stol, og nåede det uden at falde. Men klokken var blevet 11:30, og hun vidste ikke, om hendes dejlige kat havde fået mad, fordi hendes mand sov og ikke kunne oplyse om det. Til sidst tog hun sig sammen og satsede på, at myklonierne var helt væk. Hendes kat fik både mad og vand, og hun fik smurt 3 madder med peberrodsalat på, samt en enkelt med æggesalat, som hun havde lagt på en tallerken, hun balancerede med hele vejen fra køkkenet og ind til stuen, i frygt for at tabe den, men hun klarede den

Og I bliver sikkert chokerede over at høre (læse) dette, men jeg vil gerne indrømme det, lige ud, bare smide sandheden på bordet, få det ud i det åbne. Den kvinde var mig. Pyh! Det føles god at have sagt (skrevet) det! Jeg har bare gået med den hemmelighed hængende over mit hoved i mindst 3 minutter... Det har været en forfærdelig tid. Men nu er det overstået, nu er det ude i det åbne, nu behøver jeg ikke at skjule det længere.

Jeg har også hørt om en kvinde, som sad og spiste en mad med peberrodsalat, da hun ved et uheld tabte den, og den satte sig på hendes mave. Ifølge historien, havde hun dagen forinden taget den allersidste rene T-shirt på - og den var vist ny, direkte fra indpakningen. Hun tørrede peberrodsalaten af med køkkenrulle, men kunne godt se, at det ikke ville virke. Der stod en dåse med danskvand foran hende, den var tom, men kvinden vidste at der altid var lidt ekstra bundsprøjt i. Så hun hældte det på pletterne på sin T-shirt, og de forsvandt, fuldstændig, men pludselig kom kvinden i tanke om, at det var danskvand med citrus, og blev vildt bange for, om det ville ødelægge noget af den sorte farve. Hun besluttede sig for at ringe til sin svigermor, fordi hun helt sikkert havde forstand på den slags. Hendes svigermor sagde, at der ingen problemer var i det, så kvinden faldt til ro, for hun vidste jo også, at hendes tøj ville blive vasket få dage efter.

Faktisk er der mange historier om kvinder, og jeg har lidt på fornemmelsen, at de alle handler om den samme kvinde,men jeg er ikke helt sikker. Det bliver spændende at finde ud af, hvad der ellers kommer til at ske i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar