Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. december 2016

Emma, René og Emma igen!

HEJ!

Det er for ganske nyligt blevet torsdag d. 22. december. Og René er snothamrende forkølet. It's SO bad! Han snotter som jeg ved ikke hvad, og jeg er ret sikker på, at han har feber.

Men alligevel har han været en dejlig far og har været til dyrlægen for at købe medicin til Emma. Hun skal have sådan nogle "dråber" i sin mad 1 gang om dagen frem til den 31. december. Der skal hun have 1 dråbe klokken 11, 1 klokken 17 og 1 klokken 23 - så burde hun sove roligt igennem fyrværkeriet ved midnatstid. Da han var dernede, købte han også en FELIWAY, som er en tingest, man sætter ind i en stikkontakt, og som afgiver "dampe" som beroliger katte. Det var et starterkit, han købte, så han måtte af med 213 for det.

Men shout out til dyrlægen; vi bor i nærheden af, hvor klinikken ligger, og den anden dyrlæge, der arbejder dernede, sagde, at Kaare ofte er flink til at køre ud med større poser (f.eks. 2kg) kattemad, hvis man køber det hos dem - så skal man bare sørge for at have pengene kontant, så vidt jeg forstod på samtalen. Men hvis man kan købe kattemaden der, til kun få kroner (20) mere, og samtidig støtte vores egen dyrlæge, som kan vejlede os lidt mere med at sammensætte en perfekt kost for Emma - then hell yeah! Men jeg er ikke sikker på, om hun er interesseret i Royal Canin. Hun kunne ikke lide det vådfoder, jeg købte, Royal Canin Hairball Control. Det var IKKE et hit. Jeg er lidt sådan... Den mindste pose tørfoder er på 2kg. Dem, vi køber nu, Perfect Fit Senior 8+, som hun elsker, er på 750g. Dem får jeg 3 af for 100 kroner + 29 kroner i fragt hos zooplus. Men hun får ikke Perfect Fit vådfoder, for hun gider kun at spise Sheba, og så er det selvfølgelig det, hun skal have.

Hun har været så mange ting igennem, det lille myr, og hun skal have det lige som hun vil have det - også selvom det betyder at hun er dronning her, og vi bare føjer hende. Og hun ved godt, at hun kan sno os om sin mindste pote. Hvis hun ikke får nok opmærksomhed, kradser hun i en stol. Mens man kigger på hende og siger nej. Og så bliver hun bare ved, indtil man sprøjter lidt vand på hende. Hehe. Den lille hårbolle. Jeg knuselsker hende så meget at jeg indimellem tuder når jeg sidder med hende. I situationer som denne, f.eks.
Jeg ved da godt, at billedet er pissedårligt, pga lyset, men se lige, hvordan hun putter sig ind til mig, gemmer sig for verden og det bare er "mor og Emma". Det er den slags der kan få mig til at tude. 

Klokken er lige om få minutter 2 om natten, jeg skal have ordnet hendes bakke, men det er sgu alligevel utroligt. Jeg er MINUS træt, og vi får rengøring i morgen, jeg er nødt til at sove, jeg skal lægge vasketøj for 1 måned på plads inden Anja kommer, plus pakke det nye. Shit. Jeg når det aldrig...

1 kommentar:

  1. Åh <3 Ej hvor er i søde!
    min mr cat ligger sådan på mig engang imellem, han er jo adopteret fra et kattehjem.
    Tror det er et tegn på at kattene stoler på os og elsker os <3

    // Hatten

    SvarSlet