Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 4. december 2016

Too long, too late - Uh, and Jenna!

Well, well. How about that. I'm POPULAR! Inden for 1 døgn, faktisk kun 4 timer, skrev hele 2 personer til mig om selvskade og råd til at takle depression. Jeg blev helt sådan... WOOAA! Kinda what Emma looks like she's thinking on this pic:
Det er bare et af de gyldne øjeblikke, hvor man ikke kan lade være med at undre sig over, hvad der mon går igennem hendes hoved.

René er på posthuset nu. Han er nede og hente min pakke fra Look Perfect. Jeg bestilte jo en masse derfra i går nat. What? A list? Alrighty. 

Der er blevet købt dette:
1 pakke SOHO Spiralhårelastikker (Invisibobble) Chocolate Brown til 19kr (spar 61% - normalpris 49kr)
1 pakke SOHO Spiralhårelastikker (Invisibobble) Crystal Clear til 19kr (spar 61% - normalpris 49kr)
1 HH Simonsen Turbo Hårbørste til 19kr (spar 68% - normalpris 59kr)
1 Trevor Sorbie Salon X-Clusive Volumising Shampoo 250ml til 99kr (spar 17% - normalpris 119kr)
1 Trevor Sorbie Salon X-Clusive Volumising Leave in Conditioner til 79kr (spar 34% - normalpris 119kr)
1 Hårklemme 9cm til 19 kr (spar 34% - normalpris 29kr)
1 pakke hårspænder sort/hvid, 12 stk til 19 kr
3 pakker små hårklemmer 2,5cm x4 stk til 87kr (spar 26% - normalpris 29 pr. pakke)
1 Foxy Blender Makeup svamp (Tear Drop) Pink Dreams til 29kr (spar 63% - normalpris 79kr)
1 d:fi Daily Shampoo 300ml til 20kr (spar 87% - normalpris 159kr)
1 d:fi Daily Conditioner 300ml til 20kr (spar 87% - normalpris 159kr)

Hele denne bunke fik jeg så 25% rabat på, via en rabatkode, jeg fik tilsendt, og jeg betalte 35 kroner i fragt. Så 365 kroner, rundt regnet, måtte jeg slippe. Men det er også ret flot, synes jeg, når man tænker på, hvor meget jeg egentlig har købt for. Jeg har jo teknisk set købt ind for 927 kroner, og hvis man trækker min rabat fra, har jeg købt ind for lige omkring 695 kr, og de har givet mig varer, direkte ned i lommen, for næsten 500 kroner. 

Jeg har spist aftensmad nu, jeg havde ikke lyst, men jeg gjorde det alligevel. Jeg har trang til at se en film, men ved som sædvanligt ikke hvilken. Alle vores DVD'er er pakket væk, og jeg har ikke skrevet ned hvilke titler, der ligger i hvilken kasse. De står bare på sofaen. Det var ment som noget midlertidigt, indtil vi havde fået arrangeret vores rum. Det eneste rum, vi rent faktisk benytter, er det rum, vi sover i, spiser i, ser fjernsyn i, og det er også det, der rummer vores "kontor-afdeling". Jeg har smidt et billede op af det før. Men inde i det, der er stue/spisestue, har vi jo så vores dvd'er stående i 3 store papkasser, og jeg ved ikke, hvilken jeg skal vælge. Jeg har en dvd/blu-ray afspiller på min computer, men hvad fanden nytter det, hvis man ikke kan finde en god film?! For MANGE måneder siden købte jeg "Donnie Darko". Jeg har set den før, men det eneste, jeg kan huske, var at den var skidegod. René syntes at den stank, og jeg købte den til mig selv. Jeg kan ikke få ham overtalt til at se den igen. 

GODT SÅ. Dagen efter dette indlæg er startet, vil jeg færdiggøre det. I går besluttede vi os for at se "The Anchorman", fordi vi begge to ELSKER Will Ferrell, han er virkelig bare så utrolig sjov. Der er ikke sådan... fysisk komedie over ham, som med Jim Carrey, men til gengæld er han sjov på alle andre punkter. 
(Denne video er fra meghans007's kanal på Youtube)

(Denne video er fra buzzpal's channel fra Youtube)

Mens jeg ledte efter nogle gode klip af Will Ferrell, faldt jeg over en dokumentar om The Depp'ster, som jeg vil se nu. Johnny Depp er nemlig min yndlingsskuespiller. Han er meget dygtig, og han er også meget alsidig. Selvom det er lidt dårlig stil at han er med i alle 500 "Pirates of the Caribbean"-film, så vælger jeg at tænke, at han har sagt ja til dem, fordi han synes at det er skideskægt, og ikke for at få flere penge i kassen. Jeg har glemt, hvad den første film, jeg så ham i, var. Men jeg er 100% sikker på, at det enten var "Cry-Baby" eller "Hva' så, Gilbert Grape?" Min yndlingsfilm med Johnny Depp: Uden tøven "Ninth Gate". Den karakter, han spiller, Dean Korso, og hele filmens storyline, er virkelig en, som taler til mig. Jeg er også vild med Cry-Baby, fordi det sgu bare er en god film med nogle gode sange i. Er det en musical? Ja, IMDb siger at det er en "comedy, musical". Alrighty then. Jeg er også glad for "Pirates of The Caribbean - The Curse Of The Black Pearl", "Edward Scissorhands" er god, og en film som "Sleepy Hollow" er også rigtig fed. 

Jeg så "Hva' så, Gilbert Grape?" i biffen, tror jeg, og jeg kan huske, at jeg troede at Leonardo DeCaprio rent faktisk var retarderet. Der gik lige et lille stykke tid, før jeg fandt ud af, at han ikke var det. Så skete der det, at "Romeo + Juliet" udkom, og jeg og "gutinderne" jeg var i biffen for at se den. Jeg var den eneste, der ikke fandt Leonardo lækker. Det har jeg aldrig syntes, at han var. Men han har altid været en dygtig skuespiller. Og den Oscar, han for nyligt vandt, var velfortjent. Jeg har ikke set filmen, så jeg ved ikke, om den var velfortjent til lige præcis den film, men i hele hans mangeårige karriere havde han ikke modtaget en eneste Oscar. Det var på tide nu. Jeg synes at han var god nok. 

Jeg har dyrket alle de gamle Jenna Marble vids, og jeg ELSKER nogle af de kommentarer, hun giver. F.eks. som "They already make hotsauce, but why don't they make coldsauce for things that are too spicy?" Eller "Putting makeup on and painting on a canvas is basically the same thing: just don't sign your name at the bottom of your face. That's weird." Hun har endda et godt råd i et citat som dette: "Lots of kids make volcanos for science projects. Howcome more kids don't make earthquakes, by just showing up in class, shaking the table?" Det sidste citat, jeg vil indsætte for denne gang, er dette:
"Doughnuts aren't real nuts. Illuminati confirmed." Mange synes, at Jenna Marble er virkelig stupid, og at folk, som ser hendes videoer på Youtube er lige så snot-stupide. Det er vi muligvis. Men Jenna har over 16 millioner subscribers på sin kanal. Mange af dem, der skriver at hun er klam og burde begå selvmord og den slags, det er sgu folk, som enten hader sig selv ekstremt, eller som er så jaloux, at det grænser sig til det sindssyge. Med 16 millioner subscribers - lige nu, den 4. december klokken 30:33, har hun 16.678.363 subscribers). Jeg har fundet denne video:

Tjek hende ud på hendes kanal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar