Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 25. december 2016

JUL

What's up, guys and gurls? Har I haft en god juleaften? Eller bare en god 24. december? Det er ikke alle, der fejrer jul, jo. Her var der gang i krøllerne, vi havde sgu allesammen krøller. Nej, ikke helt, men jeg havde krøllet mit hår, og min svigerinde og hendes døtre havde krøllet deres hår. René har naturkrøl. De andres krøller var sådan lavet med et krøllejern der nærmest lavede en form for bølger i håret (jeg ved ikke, hvad jeg skal kalde dem - ikke som beachwaves, men mere som giga-crepe) og mine var jo så krøllet med et "almindeligt" krøllejern. Hvilket resulterede i, at deres hår slet ikke lignede mit. De sagde, at mit så naturligt ud, og det tager jeg da som en kompliment. Det var lidt det, jeg gik efter 😉 Jeg havde også fået lagt en forholdsvis pæn makeup, og selvom jeg - som jeg havde regnet med - spildte på mig selv, var det ikke meget, og jeg kunne nemt fjerne det med en serviet uden at efterlade mærker. Derudover var jeg ikke den første - svigermor kom før mig.

Renés niecer spurgte mig om jeg havde mascara på, da jeg fortalte dem, at jeg havde haft problemer med at vælge hvilken slags jeg skulle vælge, efter jeg havde haft mit sammenbrud i nat. Men:
Udviklingen kom langsomt:
Dette var resultatet af ca. 1 time alenetid med mig og mit krøllejern!
Bagefter blev det sat op i denne smukke badehætte for at sidde natten over, så det kunne holde til en lille nat på puden. Smukt, ikke?
Derefter fandt jeg alle disse ting frem:
Da jeg havde puttet dem i fjæset, først Manhattan Clear Face 2-in-1 makeup i nuancen 76. Derefter puttede jeg NYX Proof it! på øjenlågene, så min øjenskygge ville blive siddende hele aftenen, selv hvis jeg skulle begynde at tude (det sker ofte). Derefter puttede jeg Maybelline Color Tattoo 24hr ind over min ... hvad hedder det... Det hedder "crease" på engelsk. Så lagde jeg en hvid "highlight" med en Max Factor øjenskygge (Wicked White), og til sidst lagde jeg lidt af den farve fra paletten fra H&M, som jeg har markeret med en rød pil, på selve mit øjenlåg. Og så blendede jeg Maybelline og H&M til jeg var helt ør, og jeg lagde GOSH kohl i farven "Stone", og en L'ORÉAL kohl i farven "Snow White", den hvide i min "waterline", og den grå i den nedre øjenvippekant. Jeg sluttede af med et lag Rimmel Scandal Eyes. Jeg sprayede mit ansigt med Urban Decay Setting Spray og puttede lidt Lancôme Juicy tube lipgloss.
Så dette er mig, i går, juleaften, og jeg slayed the "nude-look", jeg så skidegodt ud, havde skidedårligt, men jeg så godt ud mens jeg gjorde det! HA!

Men juleaften var kaos, den var ikke supergod, og efter en snak med svigermor i dag, indrømmede hun da også, at det var sidste år, de holdt jul. De kan ikke klare det længere. Men det havde vi på fornemmelsen allerede sidste år. Det kom ikke som en overraskelse. Hvem der overtager det næste år, ved jeg ikke. Det bliver nok os eller Mille & Michael. Det er også et spørgsmål om hvor vi bor til den tid. 

Nu vil jeg ringe til min mor, derefter til min farmor, og så vil jeg... Se noget om jeg kan finde noget spændende på Youtube, inden jeg skal lave aftensmad. 

Jeg håbet at I havde en god aften i går, og fortsat god jul/god ferie til jer alle.

1 kommentar:

  1. Min jul var osse kaos!
    min mor var fuld hele dagen, hendes kæreste kom hjem fra arbejde og blev osse hurtigt fuld, da vi spiste kom en fuld venninde til min mor og de drak endu mere sprut, min mors kæreste var sur over at der var mange julegaver så han gik op i seng og der blev min mor sur...
    Vi åbnede gaver klokken 23 uden min mors kæreste og min mor ville ikke rigtig være med....
    Men bortset fra alt det der så var det hyggeligt at holde jul med mine søstrer og niecer og min ene søsters kæreste...

    Jeg fik en psykologibog! :D Og et hårfarvnings-kit <3 og 700kr :)

    Forsat god jul til dig Rikke <3

    // Hatten

    SvarSlet