Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. december 2016

En aftenlur efter dagens strabadser

Blog... blogs... Jeg burde skrive oftere. Jeg burde tage en lur, for jeg er træt AS FUCK. Jeg har haft "gæster" siden 13:30 og helt indtil klokken ca. 18:00. "Hvorfor dog det? Det var da længe at have gæster, når nu du ikke fungerer helt optimalt." Ja. Men ser I... Jeg inviterede vores rengøringsassistent på aftensmad. Hun havde fyraften efter hendes besøg hos os, og hun blev ligesom "hængende" og snakkede. Og så spurgte jeg, om hun ville spise mad. Hun takkede ja, og jeg lavede fusilli med kødsovs og parmesanost. Faktisk, så hjalp hun mig oven i købet, så det var hyggeligt nok. På et tidspunkt var vi alle tre i køkkenet, men der var liiige lidt for lidt plads, så René gik ind i stuen igen. Hun har jo ikke nogen, hun skal hjem til, så det var nemt nok for hende at sige ja. Og det var faktisk rigtig hyggeligt.

René har fået 8 tider hos en psykolog på smertecentret på Sjællands Universitetshospital, og de starter fra den 24. januar og forsætter frem til 28. marts. Jeg er spændt på, hvad han mon lærer og får ud af det. Selv står jeg lidt i stampe med min psykolog, men det er sgu nok fordi jeg ikke har været der en del gange. Ej, jeg har vist aflyst 2 gange. Jeg skulle have været der d. 1. december, men jeg kunne stort set ikke gå, og jeg meldte afbud. Min fod er ikke blevet bedre, men umiddelbart har jeg en tid igen om en uges tid.

Nej, jeg må sgu lige have en lur. En lille, kort opringning til min mor, for lige at høre, hvordan hun har det, og derefter i seng. Der er også kommet nyt sengetøj på - YEA BUDDY!
(Wink, wink)

4 kommentarer:

  1. Hvad er der sket med din fod?
    Og hold kæft hvor var det sødt af dig at lade rengøringsasistenten spise mad hos jer nå hun alligevel er alene... God karma til dig Rikke!

    Og det er fedt billed af Emma ;)

    Håber du får det bedre <3
    Før jeg siger farvel må jeg lige blære mig med at jeg er kommet ind på universitet i 20 uger. Skal læse lidt psykologi :D

    //Hatten

    SvarSlet
  2. Kender du ikke det med, at man virkelig bare ikke kan magte en person, og har været sådan ... faktisk totalt afvisende, og så, pludselig indser hvor meget man egentlig sætter pris på den person? Sådan har jeg haft det med Anja (rengøringsassistenten. Det irriterede mig, at hun snakker så meget, at hun plaprede ud med oplysninger om andre borgere (for hvad gør hun så om os?) og alle mulige andre ting, så jeg tyede til at sidde med hovedtelefoner på, når hun var her, og bare sidde og høre musik, eller direkte gå i seng og sove hende væk. Men hen over efteråret, og især efter der har været så mange virkelig inkompetente medarbejdere fra Servicekorpset (det er der, hun arbejder), så bliver jeg altså bare enormt glad, hver gang hun kommer. Og jeg har vænnet mig til at jeg nu hedder Rikkemor og René hedder Skatter. Det er ikke hver gang, men engang imellem.

    Det er et ret godt billede af Emma. Det er taget af René, efter hun havde spist den sidste godbid i sin julekalender i går.

    Min fod... Jeg tror at det enten er gigt, eller at jeg har forvredet den uden at lægge større mærke til det, fordi det gør jeg efterhånden sjældent - det sker 500 gange om dagen. Lige nu kan jeg så bare dårligt gå uden voldsomme smerter.

    ARH! SUPERAWESOME for dig, Hat! SO PROUD! Jeg hepper på, at det kommer til at gå skidegodt for dig, selvom du ikke behøver min cheering - du skal nok klare det rigtig godt. MAY THE FORCE BE WITH YOU!

    SvarSlet
  3. Tak Rikke <3 Det er det sødeste nogen har sagt til mig om det... Og jeg behøver cheering, det er 4½ år siden jeg sidst gik i skole og jeg er bange for at det ikke kommer at gå så godt.

    Lyder ikke godt det der om din fod. Er den hævet?

    SvarSlet
  4. Jeg kan godt forstå, at du er bekymret. Det ville jeg selv være. Men jeg har hørt en eller anden sige, og det irriterer mig supermeget lige nu, at jeg ikke kan huske hvem... Det er jeg nødt til at finde ud af først... Jeg kan sgu ikke finde det. Dammit! Men jeg fandt en video, jeg rigtig godt kan lide, og som jeg selv er lidt "fan" af - i hvert fald den første del af det, der bliver snakket om: https://www.youtube.com/watch?v=RljdJzA1nhk
    Og jeg har fundet dette citat, også af Jenna: "You don't ever have to take your life serious, but you should always take your education seriously and your continued life education seriously. It's never too late to learn anything in the world that you want to learn, and if you have an internet connection, you no longer have an excuse to be a fucking moron."

    Also: "Own the shit, don't be the shit". Jeg ved ikke hvor det er fra, eller hvem der har sagt det. Men det er sgu rigtigt.

    Og du kommer til at klare det fint, bare rolig. Jeg er sikker på, at alting nok skal gå. Du skal bare huske at lade være med at give op, hvis tingene er lidt svære i starten. Det kommer lynhurtigt tilbage til dig. Bare vent og se :)

    SvarSlet