Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 15. december 2016

... WHAT?! I have no clue...

Okay. Life's like this: Arh yeah. 💓

I'm all that - and then some! Jeg har igen hjulpet en person i nød. Findes der noget bedre for ens ego end at føle sig godt tilpas over at andre også har det godt pga noget man har gjort for dem? Ahh... Egoismen længe leve!

Udover det, er det jo snart jul, og jeg er FÆRDIG med mine julekort, de blev alle sendt ud i går, og jeg er tilbage med intet, der skal nås inden jul, andet end at beslutte hvad jeg skal have på min krop, hvilken makeup, der passer til, og hvilken frisure, der går bedst til mit ensemble. 😀

Jeg var hos KBJ i går og jeg er blevet sat ned i medicin. Yeah! Det er fordi jeg oplever nogle ting, der kan skyldes overmedicinering, og det er jo superskønt at jeg kan gå ned. Jeg har dog tilladelse til at tage en pille mere om aftenen, hvis jeg begynder at få det dårligt igen hen over julen. Hehe. Why should I? It's only christmas once (a year)!!!

Jeg har ingen juleoverraskelse til René i år, det er lidt ærgerligt, men han har ingen ønsker, jeg har ingen ideer. Så... Sådan er det. Desværre. Men godt for pengepungen! Haha. I dag spurgte min psykolog mig, hvad det var jeg mente var, der tiltrak jer (læsere af denne blog). Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle svare. René sagde at han mener at det er fordi jeg ikke lægger fingre imellem, og at han ikke er til blogs og den slags, men hvis han skulle læse noget som blogs på nettet, var min en han godt kunne se sig selv læse og følge med i, fordi han godt kunne lide mit sprog. Eller noget i den stil. Men han sagde også, at han ikke læser med, fordi jeg ofte skriver ting, som han ikke må vide noget om. Hehe. Jeg blev virkelig positivt overrasket og glad over hans svar. Han er sgu så pissedejlig. Og lækker. Vi er begyndt at kysse supermeget. Han kysser mig hele tiden, det er noget så dejligt.

I dag kommer der varer, faktisk inden for 35 minutter, og så skal der laves aftensmad. Yay! Jeg hader at lave aftensmad, men jeg er MEGAsulten. Jeg har ikke spist noget i 10 timer. Det er lang tid. A whole lot of time. Haha.Jeg ved faktisk ikke engang, hvad pokker jeg skal lave, så det er lidt et usikkert område endnu.

Men hvis jeg får de varer, jeg har bestilt, er der jo altid kyllingeburgere 😀 Mumselums! Jeg ser frem til at spise kyllingeburgere. Eller minipizzaer. Jeg kan ikke huske, hvad jeg ellers har købt ind til. Jeg har i hvert fald købt chicken tandoori (færdigret). Mmm... Det går sgu ikke at være så madglad når man er sulten. Giver det mening? Giver noget nogensinde mening? Nej, hvorfor skulle det!

Godt nytår! Men først: GLÆDELIG JUL! (jeg regner med at vende skrækkeligt tilbage inden jul, dog) Til jer, som ikke holder jul - I know you!: HAPPY HOLIDAY! (I like it american style and I cannot do anything near English grammar - I'm so sorry! But it's the only damned thing I'm sorry about this year!!!+! I think... I must reconsider. I'll get back to you on that one)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar