Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 24. december 2016

Smukt hår - hell yeah!

Nå. Det er blevet den 23. december, guys, og jeg synes at jeg vil ønske jer alle sammen en glædelig jul inden I tager afsted på juleferie eller begynder at varme op til at modtage halve eller hele familier til middag i morgen. Som min farfar altid sagde "Glædelig for-jul". Og han sagde det med stor glæde hvert eneste år. Nogle af dem, jeg kender og har nære, har ikke modtaget et julekort fra mig i år. Der er forskellige årsager. Nogle mennesker har jeg ikke nuværende adresser på. Andre har jeg ikke sådan rigtig nogen "føling med", dvs. at jeg ikke rigtig har vidst, hvad jeg skulle skrive, selvom jeg har haft lyst til at skrive et kort. Nogen har slet ikke modtaget et. Mine forældre, f.eks., har ikke fået det, jeg har sendt til dem. Posten har vist også meget travlt. Men det er alligevel ærgerligt.

Ja. Og pludselig fik jeg travlt. Der hobede sig en masse op. Lige pludselig var det rent faktisk den 24. december, så nu er det ikke længere "glædelig for-jul", men bare straight out "glædelig jul". Jeg sidder lige nu, i skæret fra min ensomme lampe, klokken er 03:05, og jeg kan ikke sove. René er faldet i søvn for længst. Jeg har det svært lige nu. Jeg har en eller anden sindssyg panikangst for juleaften. Hvorfor? "Tell me why I don't like Christmas, tell me why..." Den mindre gode gamle Boomtown Rats sang, "I don't like Mondays" passer titelmæssigt dejligt her, hvis man erstatter Monday med Christmas.

Men jeg har glædet mig,og jeg kan godt klare mig. Nu, hvor klokken så er kommet helt frem til 04:30, og jeg stadig ikke har sovet, siden jeg stod op klokken 11 i går formiddags, er jeg på ingen måde træt, men kan mærke at udmattelsen er ved at nærme sig. Det er så åndssvagt. Min "to do" liste er kilometerlang.

Jeg har dog fået taget et billede af mit look (tror jeg), som jeg regner med, at det bliver. Jeg har krøllet mit hår, men ikke lagt makeup, i tilfælde af, at jeg ønsker at tage mig en lur. Jeg krøllede håret for at opnå en bedre holdbarhed når jeg skulle sætte det op. Men guess what! I min "all forgotten" pose fandt jeg denne hårelastik:
Jeg tænker, at jeg kan arrangere mine krøller, så de sidder superpænt, så man kan se dem, og samtidig sidde i den der elastik. Jeg er nødt til at have en BLAX inden i, som holder håret ordentlig fast, men jeg har masser af dem, i brune. Jeg tror at det kan gå. Mit hår ser således ud nu, det kan være, at jeg skal touche det lidt op i morgen:
Jeg har ikke hårlak i, netop af den årsag, og derfor sidder jeg lige nu med en eller anden cheap ass plastic badehætte fæstnet med spænder for at holde lidt sammen på krøllerne, så jeg forhåbentlig i morgen kan finde ud af, hvad jeg vil. Makeuppen er bestemt, jeg ved ikke om jeg tager en langærmet eller en kortærmet bluse på, men jeg gætter på det første. Jeg tager nok en T-shirt med, for jeg skal have menstruation i morgen. Jeg kan få både hedeture og fryseture.

Bør jeg gå i seng? Hvis jeg går i seng nu, bliver jeg da supertræt, når jeg så skal op... det er nok bedst at blive oppe... Det er også en dårlig idé. Men klokken er 04:45, og René er vågnet = jeg er faldet lidt til ro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar