Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 16. juni 2014

Denne ret er en udmærket idé!

Jeg elsker at lave mad, og i nat lavede jeg denne ret. Min mor har lært mig at lave den, og kalder den "kylling marenco" - men det hedder den ikke. Det er der en anden ret, der hedder. Jeg vil dele den med jer! Første skridt er at sikre sig, at man har ris, hakkede tomater, løg, hvidløg, salt og peber. Hvis man ikke har noget af det andet, kan det nemlig sagtens gå alene. Men der hører også tomatpasta, bacon, kylling og paprika til, eventuelt noget chili. Kyllingen kan sagtens undværes, eller erstattes af kalkun eller Quorn Bitar.
Jeg plejer at måle ca. 1½ krus ris af til 2 mennesker, og ca. 2 hele krus vand og en smule olie og salt.
Jeg brugte til denne portion 3 store løg, 2 pakker bacon og 2 dåser hakket tomater.
Det var meningen jeg ville have brugt ½ hvidløg, men jeg havde kun 1/4. Så jeg kunne kun få 4 fed i retten.  Derudover brugte  paprika,, salt og peber.
Den stegte bacon blandes op i tomatsovsen, og eventuelt  kan man tilføje en dåse tomatpasta, hvis sovsen er for tynd.
I min skål har jeg bare klasket det ned, og glemt at tørre siden af, så det ser lidt slasket ud. Men det er ligegyldigt - det smager supergodt!

Prøv den - den er lækker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar