Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 7. juni 2014

Nu er hun sovet ind

Yeah. Tænk engang.Jeg tror altså, at den er helt gal inde i min mund. Fuldstændig. Det er som om tandkødet har løsnet sig fra den bagerste kindtand i overmunden - men kun på indersiden. Jeg tror faktisk, at jeg har fået paradentose. Men den sygdom har en ganske særlig lugt. René ville da have sagt til mig, hvis jeg lugtede af paradentose? Min tidligere tandlæge fortalte mig, at jeg havde fået alle 4 visdomstænder.

Jeg vil sende brevet til min farmor i dag eller i morgen, så hun har det på mandag eller tirsdag. Jeg skal også finde ud af det med bårebuketten. Skal der stå navn på, eller kan man skrive hvad man vil, bare, det ikke er for langt? Altså, sådan 3-4 ord?  Inkl. R&R, som der kommer til at stå. Så vidt jeg ved, var moster Edel troende. Jeg kunne godt tænke mig, at der stod "God rejse kærligst,  R&R" Hun døde i går, klokken 06:10. Jeg vil ikke skrive det ind i min kalender, for jeg vil ikke huske på dagen. Nej. Det er en dårlig dag at huske på. Jeg vil også vide, om hun havde nogle yndlingsblomster. Så jeg skal have fat i min farmor. Jeg er glad for, at vi fik snakket det igennem i går. Jeg er ikke så ked af det i dag.

Nå, jeg har lige været inde og tjekke, og jeg har... var det 231 ord? Så jeg har besluttet mig for, at der skal stå: "God rejse. Du bliver den smukkeste engel af dem alle. Kærligst, R&R" Det kan der sagtens stå. Måske skal jeg slette "God rejse". Hmm... Jeg snakker med René om det. Og min farmor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar