Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. juni 2014

Lidt om lidt

Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget for René. Bare snuppe ham. Tage ham i mine arme og holde om ham. Det kunne han godt bruge, tror jeg. Jeg tror, at han er lidt "in need" lige nu. Kommer ikke ind på, hvorfor, men det har noget med lægebesøget i dag at gøre. Jeg ville egentlig have hygget omkring ham i dag, men jeg har selv haft så dårligt, at jeg ikke har haft overskud. Og jeg vil da gerne være den første til at indrømme, at jeg har svigtet ham i dag. Jeg har ikke været der for ham, og det er faktisk ganske pinligt. Klokken er nu 22, og jeg burde gå ud og ordne køkkenet, som jeg ved at han elsker, og så smutte ind og hygge bagefter, hvis det ikke er for sent.

***
Klokken er nu 08:50, og det blev for sent. Men jeg holdt omkring ham mens vi faldt i søvn. Jeg ved ikke hvor lang tid efter, fordi jeg selvsagt sov. Men det var rart.

 I dag skal jeg til fysio, og det glæder jeg mig til. Men jeg venter på en pakke, som skulle komme i dag. Det går mig på. Hvis den ikke er kommet inden jeg går, smækker jeg en seddel på døren og giver Anna en fuldmagt. Vi er jo ikke væk superlænge.Ca. 1½ time. Hvis vi er heldige, rammer posten os ikke dér :) 

Jeg har bestilt nogle bøger hos Saxo, nemlig, sidst i maj. Og de har ladet vente på sig. Men nu er de på vej, kan jeg se på Post Danmarks hjemmeside. Det falder altid sammen med uheldige ting, ikke? Som at moster Edel skal begraves den 18. juni, fordi hendes mand, John, blev begravet det sted og den dato. Min bror skulle have været med til begravelsen, men come on. 12 dage. Han har et hårdt arbejde, og han skal ud at rejse - han er i USA ved begravelsen og kommer først hjem 19. juni.

Nå. Men manden min skriger på mad. Rikke - hereby signing off (for now)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar