Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. juni 2014

Jeg er lidt for sløv med skrivningen, ikke?

Min mor har fødselsdag d. 6. juli, og jeg vil lave noget blomsterhejs til hende. Desværre kan jeg ikke tegne. Så jeg - once again - måtte kigge på tegninger af blomster på google. Jeg har fundet nogle okay tegninger, som jeg har tegnet af fra skærmen. Hvis DU er en af dem, der har lagt en af de blomster op, jeg har forsøgt at gengive, vil jeg gerne takke dig for at have smidt den på nettet, og samtidig undskylde for at ødelægge den...
 

 Dette er den første tegning, jeg lavede, den fylder et helt A4 ark. 
De næste enkeltvise blomster, er tegnet på det samme ark, og indtil videre er der kun de 6.
- husk at man kan klikke på billederne og få dem i en større størrelse :)

Svigerforældrene kommer på fredag. Hygge. Jonna på lørdag. Hygge. Muligvis rengøring torsdag. Emma bliver 9 år på lørdag. Renés veninde, Nadia, som vi ved et tilfælde fandt ud af var Jonnas niece, har fødselsdag, også på torsdag, og det er jo bare herligt, det hele :) Bortset fra, at jeg er 90% på, nu, at det altså er mit ur med siliconeremmen, der gør at jeg får det dér eksem - det kan godt være at René mener at det er slidmærker, men det er det ikke.

Jeg har også fået lavet helt nye skemaer til Emma. Jeg regner med at bruge denne uge, eller noget af den, på at udvikle nye skemaer til René og mig. Dem, vi har, er okay, men jeg vil have perfekte skemaer. Yeah.

Og så har jeg fundet Emmas numero uno "vodfoder": Sheba hvidfisk med gulerødder paté. Damn... Det er fandeme væk på igen tid! Jeg er helt overrasket, for maden plejer at stå der et stykke tid. Men i morges fik hun en halv portionsbakke klokken halv ti (jeg kom for sent op), og da klokken var omkring 14, var skålen fuldstændig slikket. Da hun fik mad 18:30, gik der ca. 1½ time, før alt var væk. Vildt. Det er næsten synd, at hun ikke skal have mere af det i dag. Men næste måltid er om 1 time, og det er altså 10g Perfect Fit In-Home.

Jeg er ellers i gang med at ordne Renés fødder, han er i store vanskeligheder med en ligtorn, men jeg tror ikke, at jeg kan fjerne den. Jeg har siddet forkert derinde, for min ankel, som hans ben har hvilet på, er fuldstændig ubrugelig nu. Dammit. Og opvaskemaskinen! Godt jeg kom i tanke om den! Den skulle have været tømt for 3 timer siden... Jeg bliver nødt til at gøre det nu, så. Jeg havde ellers planlagt at tegne. Alt det, jeg har tegnet, er 1. forsøg, så bær over med mig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar