Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 30. juni 2014

Sårskorpe på den flækkede læbe

Jeg tror, at det mere eller mindre kun er 2 døgn og én time siden jeg flækkede min læbe. Den er sådan ud nu:
Der er en kæmpestor sårskorpe-agtig bule på læben, det gør sygeligt ondt, hvis noget rammer, men det er da i hvert fald ved at hele. I lørdag omkring klokken 14:00, og såret var helt nyt, bortset fra, at jeg havde sovet i nogle timer inden jeg tog billedet.
Så der er jo i hvert fald sårskorpe på nu. Det er jo cool. Så må jeg lade være med at pille ved den konstant. Dårlig vane.

Jeg har været inde og vække René, fordi servicemedarbejderen kommer for at støvsuge og vaske gulv mellem 10:30 og 11:00, og er klokken 10:45 - men jeg kan høre, at han sover derinde igen.  Jeg må jo kaste tøj hen til ham, når det ringer på døren.

Jeg får også leveret varer i dag, mellem 18-19. Det bliver rigtig, rigtig rart, for mange af tingene er i underskud. Mozzarellaost, f.eks.  Jeg kunne godt finde på at lave minipizzaer i dag. Men Jeg synes ikke, det er pokkers lang tid siden, vi fik det sidst. Vi snakker om dage, der kan tælles på én hånd.

Men jeg har bestilt andre ting. Jeg ved ikke om jeg har bestilt noget, som helt lige går til en ret, men jeg tror faktisk, at retten står på gormeh sabszi i dag. Hvis René vil spise det. Men det er det, JEG har lyst til både at lave og spise. Og jeg har jo sådan set også alle ingredienser hjemme. Yeah.

Pia ringer også i denne uge. Jeg har ikke snakket med hende i lang tid, så der er jo også noget at prale med der. Alt går faktisk godt med benet. Jeg halter stadig, fordi jeg har dårlige dage. men...Jeg har ikke brug for fysioterapi længere. Det er jeg rigtig glad for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar