Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 13. september 2014

Tæt på den 13. september!

Jeg er en af dem, der tuder konstant. Det kan jeg hermed bære titlen af. Jeg får titlen som Stor Tuder September 2014. . Dammit. Det alene er værd at tude over.

Men det er nat nu, den 13. september - det er noget nyt, der er indført. Det dér "13. september" skulle være helt vildt trendy og cool - og hvis det er noget, der hænger ved, er det vist noget, de beholder... Vildt alligevel, ikke? 13. september. Wauw... Så i en monstercool dokumentarudsendelse, "Believe Nothing", at det der med "global warming" ikke passer. Det er ikke fordi  drivhuseffekten er over os - det er fordi alle vores ure, efter digitalurenes indførelse på markedet, for hvert år er sat 30 sekunder frem. Derfor er hele klimaet rykket! Så når det føles alt for varmt i januar, er det fordi det i virkeligheden er april! Genialt udtænkt af Adonis Cnut. Han er helt sikkert et af de store genier, ham Adonis Cnut!

1 dag! En skide (og grim, også) dag! Jeg vælger at lade være med at spise rugbrød, og da jeg tager det frem dagen efter, er det skide (og dårlige!) brød fandeme muggent! Ej, men COME ON! Give me a freaking break here!!!

Glæder mig til i morgen. Så er det lørdag. Den 13. september. Den nye dag. Glæder mig til at opleve den, helt tæt på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar