Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. september 2014

Bad boys

20,8 grader i min lejlighed lige nu. Mine fingre er som 10 istapper. Så, desværre, Marilyn Manson, kan jeg ikke tilslutte mig jeres "(...) we're five middle fingers on a motherfucking hand!" Det er nok snarere "I have five icy fingers on a motherfucking hand!" - det er bare knapt så catchy, am I right? Eh.. Whatcha  gonna do... (whatcha gonna do when they come for you, bad boys, bad boys, whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you" - yeah, Inner Circle knew it!)

Uh, men ved I hvad? "Be My Druidess", som jeg blev vildt inspireret af forledes, hjemsøger mig stadig! Starten på den sang er noget så smuk og dejlig!

Be my druidess
Be my everything 
Be my druidess
Be mine

Around the pyre, circle of thirteen througout these woods - estatic screams
I look deeply into your eyes, I smell your hair, caress your thighs
Now we'll make love by the fire light, a blaze so high it lights the night
Long fingernails dug in my skin, yourself so wet, invites me in

Be my druidess
Be my everything
Be my druidess
Be mine

Our lust increased feeds desire, as we combust, yeah we on fire
I feel you shake so deep inside, oh scream my name and squeeze me tight

Sangen er naturligvis længere. Men det er denne del, denne vidunderlige del, som jeg virkelig elsker - sammen med en hulens masse andre kvinder (sikkert). Det er en Type O Negative original, det er ikke en coverversion af noget andet, og det er Peter, som har skrevet den.

En knapt så glædelig nyhed er, at jeg - ifølge René er en smule psykotisk. Ifølge mig selv, har det intet på sig. Han har ingen idé om, hvad han snakker om. Jeg har ikke foretaget mig noget psykotisk, jeg har faktisk ikke engang TÆNKT noget psykotisk. Så det er noget vrøvl. Psh.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar