Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 23. september 2014

REHAB

Jeg har fået en rygskade, tror jeg, under anfaldet i går. Det føles som om jeg har en syl siddende i et led nederst i lænden. Det har jeg aldrig prøvet før. Det tidspunkt, det gør mest ondt, er går jeg går. Min ene skulder er blålig og har mange smerter. Men ryggen - den er værst. Ikke på grund af smerterne, jo, eller, også på grund af smerterne, men primært på grund af frygten for, at der er sket noget, er dukket op. Jeg syntes ellers, at jeg havde rigelig med frygt i forvejen. Jeg må tage mig sammen og komme igennem det. Og hvis intet andet hjælper - så må jeg tage til lægen.

En fra REHAB teamet kommer i dag, faktisk om lidt, og det kommer til at foregå i soveværelset, for René er sengeliggende i dag. Jeg kan ikke bære en stol derind, så det må personen selv gøre. Det er lidt usselt af os, men det er altså ikke hver gang, vi kan være klar til at kaste os ud i at være stærke - jeg kan i øvrigt heller ikke se, hvorfor vi skulle, frem for at opføre os, som vi plejer - og i dag må vi sådan set lidt melde en kombinationssygemelding, fordi vi ikke er i stand til noget som helst, men... Ja, de er højst kompliceret. Eller måske alt for ukompliceret? Vil vi i virkeligheden bare gerne have, at de får de dårlige dage med? Så det ikke kun er de gode?

Jeg har hovedpine. Men jeg har fundet nogle vinterjakker, som vi gerne vil bruge vores penge på, hvilket er awesome. Jeg glæder mig til at vi kan købe dem i næste måned. Der er ikke så lang tid til. Vi har jo stadig penge på - til - opsparingen, som ikke engang er blevet sat ind endnu. Derfor burde vi få råd til begge jakker OG Renés bryllupsgave her i oktober måned. Fair enough!

Så er der forsikringen i november, så kan jeg måske få nyt undertøj dér, og i december står den på julegaver. Hm-hm. Så er alt planlagt og tilrettelagt! Haha. René har allerede fået min ønskeseddel. Jeg har omhyggeligt skrevet artikelnumrene ned på det undertøj, jeg ønsker mig hos Ellos, hvad det hedder, hvilken størrelse, farve og pris, og så har han fået en liste med ting, jeg gerne vil have, men som ikke er så vigtige, også med en adresse, et artikelnummer, og en pris - så kan helt selv vælge hvad HAN synes, at jeg mangler mest. Undertøj eller nogle af de spændende ting - og i så fald, hvilke :)

Jeg ved ikke, om jeg giver René en julegave i år. Det tror jeg, at jeg gør. For der er i hvert fald 300 kroner mindre i gavepuljen, fordi Renés ældste niece ikke længere vil ha' nogle gaver. Jeg tror at hun er ... hmm.... 20 år nu. Den anden og yngste niece er fyldt 18, her i april, og jeg ved ikke, om René håndhæver reglen "18 år og ingen gaver herefter" - det er jo det, os "voksne" går efter, så det må lige som fastholdes. Vi bliver nødt til at være enige. I Renés familie er det lidt en "situation", fordi den yngste niece har en tvillingebror, som så er den ældste nevø. Han lider af Aspergers syndrom, og han forstår nok ikke det dér med,at når man bliver 18, er der ingen gaver. Eller, jo, han forstår det godt - han er ikke dum. Jeg tror bare, at han har lidt svært ved at sidde juleaften, og den eneste gave, der bliver givet fra morbror og tante, er til hans eneste lillebror (Renes søster har 4 børn i alt). Selvfølgelig får de alle gaver fra mormor og morfar, men... Ja. Det er besværligt. Det gør det også for mig, når min niece og nevø kommer i den alder, men det er nok mere mig. Min niece klarer det nok, hun er trods alt 4 år ældre end sin lillebror. Men vil jeg kunne sige "Du får ingen gaver, nu hvor du er fyldt 18"?

Anyways... Nu er der gået 40 minutter siden jeg skrev at hende/ham fra REHAB teamet er på vej, og personen er ikke dukket op endnu. Pis mig i øret, hvor er det fucking irriterende. Jeg ved godt, at det er +/- en halv time - men nu er der altså gået 40, og det er irriterende. Jeg ser det dog godt. Vi tager sikkert tid fra den næste. Jeg burde ikke have grund til at være så uhøflig. Jeg skal slet ikke være så uhøflig. That's it. Psh! Men jeg har ventet fra 11:30, nu, fordi det er +/- en halv time. Men teknisk set er personen jo kun 10 minutter over tid, så jeg er slet ikke berettiget til at klage.

Jeg fryser like shit, og jeg synes at solen varmer alt for lidt. I hvert fald her, hvor jeg sidder. Måske burde jeg tænde for min radiator? Jeg har faktisk overvejet det. Men der er et eller andet med, at den ikke kan varme før der en bestemt temperatur i en eller anden "centralmåler" ovre ved ejendomskontoret.Nej. Jeg glemte fandeme måleren igen i sidste uge!!! Det skulle have været søndag!!! Jeg bliver nødt til at finde en anden dag. F.eks. en dag som denne. Tirsdag klokken 10:30. Det kunne være et godt tidspunkt.Så er jeg stensikkert vågen, fordi REHAB kommer fra klokken 11:00, og det er jo et ret godt tidspunkt at være oppe på :) Jeg vil straks kode det ind i min kalender. Eller i hvert fald om lidt.

Og guess what? MOR har lige ringet, og nu har hun problemer med sin computer IGEN. Hun skal have hjælp til at lave sin computer IGEN, og René skal stille an. Denne gang klarer de det over telefonen, via Team View, tror jeg, for han har for mange smerter til at komme derned. Hun skal heller ikke ud´nytte ham, altså, sidste gang var lige grov nok, selvom hun ringede og sagde undskyld bagefter. Så nu hænger han i telefonen, og hvis personen fra REHAB teamet kommer nu, er vi sådan lidt på skideren... Måske jeg lige skulle spørge ham...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar