Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 24. september 2014

REHAB volume 2

REHAB... De kom klokken 17. Bravur! Vi måtte selv ringe for at få at vide at der var forsinkelser på. Psh!

René & Basse er kørt til Kvickly for at aflevere flasker. Vi havde - er I klar til det ekstreme? 12 plastiksække. Haha. Vi har ikke fået afleveret flasker i laaang tid. Hehe. Vi har stadig 3 derinde. Dem må vi aflevere en anden god gang :) Katja kommer snart og hjælper mig med Renés gave, det kan være, at hun vil hjælpe os med nogle af flaskerne. Nå! Der kom de sgu og hentede det sidste læs. Super! Men det løb så op i 13 poser og en Nettopose med ½ liters flasker. Vi har altså også bare samlet og samlet og samlet - vi har ikke de store muligheder for at komme ned og aflevere dem. Det er også meget rart, sådan set, at man i de virkelig stramme måneder, kan spørge en ven eller veninde om hjælp til at aflevere flasker og man så står med 2-300 kroner - eller omkring 1.000 kroner, som i dag. Dejligt. Det passer nemlig med, at der er for ca. 100 kroner i én pose. Dvs. 33 flasker i én pose. Jaaah... Sådan lige på nippet. Måske 30. 27, mindst. Vi plejer at stå med 100 kroner pr. pose, hvis flaskerne er "placeret optimalt" i poserne. Og var der jo 13. Eller 12½, så jeg lige, men det bliver jo så udjævnet med den Nettopose, som er fyldt med ½ liters, så det giver i sig selv 13 poser. Det passer med mindst 1.200 kroner, men for god ordens skyld, lad os sige 1.000 - så har jeg i hvert fald ikke regnet for højt. Vi har 885 kroner tilbage, plus dem, der skal gå til opsparing, så det er fuckermange penge. Vi får løn om 6 dage, right, og 885 kroner er rigeligt. Hvis vi lægger 1.000 kroner oven i, er det jo rent frådseri, så hvis vi i stedet smider de 1.000 kroner over på vores opsparing, kan vi rent faktisk lægge 3.000 kroner til side i denne måned. Jeg forstår ikke, hvordan kommunen er kommet frem til det beløb, vi får. Det er sindssygt mange penge, og vi har ikke behov for så mange penge. Det er vildt rart, men... Ja. Vi har kontaktet Udbetaling Danmark, som siger at der ikke er fejl i udbetalingen. Vi er lige steget i boligstøtte, men vores husleje er ikke ændret. Det drejer sig om 1.500 kroner - det dobbelte af, hvad vi fik før.Så nu får vi 3.003 kroner. Det er jo fuldstændig vildt. I forhold til de penge, vi ellers har. Men hold da op, hvor er det rart, at vi ikke absolut skal vende hver en krone hver eneste måned, men kun 2 ud af 3. Det er jo meget fedt.

Næste måned skal vi købe vinterjakker. Derfor lægger vi ikke de 3.000 kroner til opsparing. I oktober kommer der yderligere 2.000 kroner på opsparingen, og vores jakker kommer tilsammen til at koste 3.100 plus forsendelse, jeg skal bruge 1.000 til Renés gave, og så er der stadig penge, der kan gemmes. Dog ikke så mange, for René insisterer på, at det skal være "hele tal", så altså ikke noget med "500" -  derfor kan vi, hvis vi selv lægger lidt ekstra i puljen, godt spare 1.000 kroner op i oktober også. Det bliver bedre og bedre!

Nu er René, sammen med Basse, på indkøb - IKKE en god idé!!! Så går ovennævnte plan i stykker, for René er impulskøber,og når han forlader Superbest har han købt for 300 kroner, mindst, mere end han skulle. Det, vi aftalt, bliver omkring 200 kroner. Vi har de 885 korner, men vi har også 300 kroner i kontanter, og det vil være optimalt, hvis han bare... Ja. Men han kan ikke styres, når han køber ind, ikke engang selvom jeg hænger i røret. Engang imellem kommer han hjem med mærkeligt skrammel eller mystiske madvarer. Som Jacob Tingleff foreslog, da han skulle forklare, hvad Nettos spotvarer,som ligger i en stor bunke rod midt i butikken, blandt andet består af: "en Sneakers med fiskesmag". Jacob Tingleff er en af de mere kendte stand-up komikere, og har blandt andet, sammen med Thomas Hartmann, som er en af sværvægterne, lavet showet "Farvelagte Frustrationer", hvor showet er delt i to, og de hver især har deres halvdel. Jacob Tingleff er virkelig morsom, faktisk, han har en stil, jeg rigtig godt kan lide - men Mick Øgendahl er min yndlings. Han er simpelthen så... Ja. Genial dækker ikke engang. Og Jonatan Spang. Linda P. Nå, ja, og Anden, selvfølgelig, men han er lidt længere nede. Stewart Stardust er da meget sjov, men så sjovt er det altså heller ikke. "Tal for dig selv" er rigtig godt, det kan jeg godt lide - det der hvide/sorte show. Det er skægt. Burde faktisk se det i dag. Menøh... Resten af det, han har fremstillet... Jo, "Hva' snakker du om? - Den kan byttes! (volume 1)" med så jingles fra P3s børneradio. Den cd er virkelig bare så morsom! Men der er også mange missere. Jeg synes dog, alt i alt, at den er god. Jeg tror, at det er derfra, "Jul på Vesterbro" stammer, for den sang er på den cd, som jeg mener - men ikke er sikker på - er fra før julekalenderen.

Nå, menøh... Jeg må hellere slutte af inden min computer crasher endnu engang. Det gør den faktisk ret ofte, men den har endnu ikke gjort det mens jeg var i gang med at skrive noget - 7-9-13!

Men hav en god dag, y'all! Jeg skriver nok senere. Nå ja, min ryg er i bedring, så der er ikke noget galt. Pyha!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar