Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 29. september 2014

Hello me, it's me again

Heys

Hej. Det er mig igen. Jeg synes at det er flot, at du gik hele vejen hjem fra hudlægen. Der er lang vej, det er dag, solen skinner og det er varmt. For slet ikke at tale om menneskemængden. Du klarede det godt. Jeg er stolt af dig. Også fordi du har så ondt - de smerter, du havde hele vejen hjem var jo grusomme. Men du gjorde et godt stykke arbejde. Well done, Rikke!

Du har lovet dig selv, at du lige skal få ryddet op i køkkenet inden nemlig kommer med de varer, du har bestilt, for der skal jo være plads til at kunne afsætte dem. Jeg har ikke bestilt så mange sodavand, så du eller René behøver ikke at slæbe så meget. Men der er mange mindre varer. Hvad jeg putte ind under den samlede kategori "kolonial", selvom jeg godt ved at det ikke var det, du sad og fandt varer under. I hvert fald ikke alle sammen.

Jeg ser frem til at de varer kommer, så det er overstået. Du skal også se, om jeg kan finde overskud til at få ordnet vasketøjet. Du skal bruge poserne i morgen. Shiiit. De er proppet med vasketøj, og det skal jo ud, så der kan komme nyt i. Kan du klare det, Rikke? At ordne det 2 gange? Det bliver du lidt nødt til... Jeg hader det her liv - Rikke bør sætte håret, det ligner en høstak. Der skal også laves aftensmad. Hvad skal jeg lave? Jeg må forhøre mig hos René...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar