Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 13. september 2014

Juleplaner

Er det nu, det er på tide med morgenmad? Klokken er sgu 10:55. Jeg burde have spist for længe siden. Nå, men så vil jeg da sætte rundstykker i ovnen og tjekke kattebakken med det samme :)

Woohoo! 30 sekunder! And there we go! Færdige rundstykker :) Vi har sådan lidt ud fra Emmas behov for mad, valgt at sætte hendes kost op. Før fik hun 50g vådfoder og 34g  tørfoder. Fra i dag får hun 50g tørfoder om dagen.

Som jeg jo har skrevet lidt om, har vi testet forskelligt tørfoder på hende. Man kan godt give hende Bilanx Senior. Men det, hun sådan foretrækker og spiser hver dag, er Perfect Fit "Senior 8+" - Vi er nødt til at inddele den i små portioner, fordi hun spiser det hele på  én gang. Ja, 34g tørfoder på én gang. Så er det jo ikke sært, at hun kaster op/gylper.

Oh man... Kan I huske den her? Jer, som er i min alder eller ældre, kender den nok. Den var et kæmpe hit. Men det blev vist ikke til ret meget med dem, Mr. Big...


Men åh, hvor var vi alle betagede af den sang... Jeg mindes ikke at have syntes at sangeren være lækker, men det var fandeme en cool sang tilbage der i '91!

Jonna har været her i dag, megahyggeligt,så jeg har haft hygge de sidste 2 timer! Det er sgu heldigt nok! Jeg elsker hygge! Hehe.

Holy crap! Regnen står ned i lårtykke stråler! Awesome! Jeg elsker fandeme og se ud af vinduet. Det er rart at sidde her og være vindueskigger ;) Især når det bliver værre og værre. Love it!

Snart jul. Eller, nej, men snart til at begynder at spekulere over, hvem jeg skal holde jul sammen med. Skal jeg vælge Renés familie, eller min egen? Jeg vil da elske at holde jul med min mand og hans familie. Men... Min farmor er like 88 år, og hvor mange år har hun tilbage at leve i? Hvor mange juleaftener har hun tilbage? Holder hun og mine forældre jul hos min brors svigerfamilie? Jeg kan jo ikke spørge dem allerede. Min mor ved jo ikke, hvornår hun skal arbejde - om hun har fri, dagvagt eller aftenvagt. Jeg ved det sgu ikke...  Jeg kan jo foreligge det for dem. Jeg vælger at holde jul med min egen familie, hvis de ikke skal holde jul med Mark & Anja. Det vil sige til dem. Jeg ringer til dem, når René, når René er færdig med at bable med sin mor. Det foregår jo ved at ret højt toneleje...  Hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar