Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. september 2014

Somebody's watching me

Woopdidoo! Jeg skal SÅ meget se "After Dark" i morgen. Jeg har lige talt om den i dag, og jeg vil gerne se den nu, men har ikke tid. Jeg skal ud at gå om en halv times tid, og jeg kan nok ikke nå at se den inden sengetid. Vi er jo begyndt at sætte faste sengetider: vi går i seng mellem 22-23 og står op mellem 06-08. Det giver langt bedre dage. Indtil videre, i hvert fald. Det er lidt svært, når her er så koldt, og jeg ikke har noget at tage over mig, men jeg må have fundet det dér tæppe! Jeg har aftalt tøjvask med REHAB på lørdag, og igen på tirsdag. Så jeg behøver ikke at fryse i mange dage fremover. Heldigvis.

Nå. "After Dark" er min yndlings-dvd. Det er en dvd med masser af småklips og nogle musikvideoer af Type O Negative. Jeg har set den 100 gange, og de sidste 50 gange har jeg haft kommentarspor på. Jeg ved ikke helt, om jeg kan magte at høre Pete snakke henover de forskellige småinterviews, men jeg håber det inderligt. Jeg må jo også lære at acceptere hans død. Det er jo over 4 år siden, han døde. Jeg tænker på ham hver dag. Verden er meget, meget fattigere uden Pete, men... Et eller andet sted var det måske det bedste for ham. Siger jeg mellem mine tårer. Geniet. Men han havde det ikke godt. Og selvom hans sange var geniale, havde han ikke et genialt liv. Han havde mange problemer, måde med alkohol, stoffer og depression, og han var bare ikke særlig... Ja. Jeg tror at det var for det bedste, selvom jeg græder over det hver gang jeg tænker på hvad jeg - alle - har mistet. Og jeg ser frem til at se "After Dark" i morgen. Måske ser jeg også "Symphony For The Devil", men det er jeg ikke helt besluttet på endnu.

Jeg har bestilt varer hos OSUMA (megadyrt firma, som handler dagligvarer på coops vegne - men som har de ting, man står og skal bruge. Bredt udvalg, god service og flinke leveringsfolk. Det er pengene værd, hvis man har dem - www.osuma.dk ) for omkring 1.350 kroner i dag, inkl. levering. Jeg har købt ind til en stor del af næste måned, fordi jeg alligevel skulle købe ind til på tirsdag, fordi René har skadet ryggen og ikke kan komme ned og købe ind (i øvrigt kan man handle på kredit hos OSUMA - man kan betale 7 dage eller helt op til 15 dage efter man har fået leveret sine varer, selvom det koster 15 kroner. Eller 25. Eller andet i den stil - det er jo godt, hvis man står sidst på måneden og har NUL kroner i kassen). Jeg har rent faktisk - og det er KUN fordi det ikke kan lade sig gøre på andre måder - betalt næsten 13 kroner for en pakke Lätta, som jeg normalt kun betaler lidt under 11 kroner for. De fleste ting er billigere hos www.nemlig.com, men jeg havde kun omkring 1.500 kroner nu, og man skal købe for 400 kroner begge steder. Der var mange SUPERGODE tilbud hos OSUMA i denne uge, som jeg viiirkelig gerne ville have, og så måtte jeg sortere nemlig fra. Men jeg handler der på mandag eller tirsdag :) De er på samme niveau som Netto - så det er jo langt billigere! Det kan jeg lide. Haha. Jeg kan kan faktisk ikke fordrage at købe ind i Netto, så det passer mig fint! Jeg er rigtig glad for nemlig, også OSUMA, og jeg når René stiller personligt op i butikkerne, kan jeg godt lide Fakta og Kiwi.

Nå, men de kommer i morgen mellem 12-16, og jeg skal have sorteret vasketøjet, jeg skal lige have ryddet lidt op og sådan lidt forskellige ting - så skal alt nok gå. René har mange smerter. Jeg har besluttet mig for, at på tirsdag, når vores kontaktperson kommer og tager en ergoterapeut med, og har sagt at vi skal deles os i 2 hold; det ene går over og vasker, og det andet ordner nogle praktiske ting, at så er det MIG som går over at vaske, og René som ordner det praktiske herhjemme. Det har jeg besluttet, fordi det plejer at være omvendt, og de har godt af at se, at det bare slet ikke fungerer for os - for det gør det jo ikke. Det skal de selv finde ud af, og jeg synes, at den måde er bedst. Det kommer selvfølgelig an på, om jeg er psykotisk (og i så fald hvor meget) eller ej. Jeg har haft dem rendende her siden starteten af september,og jeg er allerede ved at bryde sammen af en form for blanding af... paranoia, tristhed, sygdomsfølelse, samfundsnasseri og mindreværdskomplekser. Jeg bryder på ingen måde om det her, og jeg hader at jeg er nødt til det for at kunne få så meget som en overvejelse om hjælp fra kommunal side. Jeg føler mig virkelig som en byld på samfundet. Jeg føler mig ikke tilrette, selvom jeg såmænd godt kan lide dem, som kommer her.

Jeg hader i det hele taget at være som en abe i et bur på denne både. Mit hjem bliver overvåget - JEG bliver overvåget. Det er ikke rart på nogen måde, og jeg har det skidt hver gang de ringer på døren. Vi har været igennem det her før, og det var en katastrofe - og teknisk set kan den søde kvinde, som kommer her, være en slange. Det er besværligt, og jeg kan ikke lide det. Det er rart at få hjælp og værktøjer til selvhjælp i forskellige henseender, men jeg bryder mig ikke om den måde det foregår på. Selvom der ikke er andre måder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar