Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 21. september 2014

What a load of crap

Jeg har en dag. Dem har jeg en del af. Men denne dag... Der er det søndag den 21. september 2014, og faktisk, sådan for at være helt ærlig - så er det en enestående dag. Jeg mener; der er kun den ene dag. Ever. Derfor skal man selvfølgelig nyde den, og det har jeg i hvert fald ikke gjort i dag. Jeg har haft menstruations-ondt og været træt og sløv, sovet hele dagen - and so on. Min søndag har ikke været cool. Snart skal jeg ud at gå aftentur. Jeg glæder mig - på en "uglædelig" måde. Jeg glæder mig til at komme ud at gå, jeg føler bare, at jeg har gang i så meget herhjemme, at jeg slet ikke har tid til at komme ud. Desuden har jeg minus på overskudskontoen - på grund af menstruationen. Den er begyndt at tære hårdt på mig. Mon det er fordi jeg er ved at blive gammel? Jeg bliver 35 til næste år. 35. René bliver 40 år om 2 år. Vildt, ikke? 40 år.

Nå. Ud over at det er søndag den 21. september 2014, er det også Hamids fødselsdag. Han bliver 37 år i dag. Så hurra for Hamid. Jeg håber at han (du?) får en god dag, og at der er masser af hygge.

Og det skal siges, faktisk, udover at det er den 21. september 2014, at det overraskende for mange, var det den 20. september i går - og en smuk kvinde blev 25 år. Tror jeg. Jeg er ret sikker på, at det er 25 år. Så tillykke med det, smukke kvinde :)

Så faktisk vil jeg gerne sige dette: "Tillykke med fødselsdagen" til alle, som går levende rundt på Jorden i dag. Jeg håber at I alle, på hver jeres dag, har haft eller får en dejlig dag! :) Jeg havde selv fødselsdag 4. maj, blev 34, og det var... Det kan jeg sgu da ikke huske, men det var da sikkert nok en meget hyggelig dag - nok en dag som alle andre :P

Det er svært at huske på, at stave "Bilanx" rigtigt, for lidt for ofte bliver det bare til "Bilnax" - det er et kompliceret mærke. Kattefoder, er det i øvrigt :)

Åh, mand, hvor jeg bare elsker at sidde her, klokken lidt over 22, og lytte til Petes smukke stemme, mens jeg drikker cola on the rocks. "Well I know that my world is coming down. Now I know, I know I'm the one who brought it down..." ... Min hud sitrer nærmest. Det gør den ret ofte når jeg lytter til Petes stemme, men når jeg sådan "rigtig lytter", så er det bare langt mere "intenst" end ellers. Jeg elsker den stemme. Jeg elsker. Jeg tænker og spekulerer over det. Det fleste ser "October Rust" som værende deres bedste. Men det er det ikke. Det er heller ikke "Life Is Killing Me", som jeg ellers har gået rundt og troet. Den plade, der fortjener mest respekt, er "World Coming Down". Den har bare så meget... Alle sangene er jo fantastiske? Jeg mener seriøst... Der er ingen dårlige sange på. Ikke engang "mindre gode" eller "gode". De er alle sammen "fantastiske". Jeg ved ikke engang, hvilken sang, elsker mest! Det er fantastisk. Den er så god, den plade. Den overskrider alle grænser hvor absolut cool plader kan være.

"Oh god I miss you. I really miss you"

Jeg kommer ikke til hudlægen i morgen, tror jeg. Jeg tror ikke, at jeg kan finde overskud til at tage derind i morgen. Jeg har lidt for ondt. Men tingene kan ændres i morgen tidlig. Jeg kigger på det, når jeg står op. Jeg skal jo først være der 11:30. Men ok - det er nok en god idé at ringe og melde afbud tidligt. Det er jo mandag, så jeg kan ikke så godt gøre det dagen før. Jeg tror, at jeg ringer derned i morgen tidlig, når jeg står op klokken 9, og siger at jeg ikke kan komme. Jeg ved godt, at det er seriøst sur røv - både for dem og for mig - men jeg magter det ikke.

Hvor bliver den mand dog af? Skal han trække mit mareridt i langdrag? Det er sgu da slemt nok at skulle gå med menstruationssmerter, men når jeg også skal sidde og vente og vente - det gør det altså ikke nemmere. Jeg går derind om lidt, så er han sikkert faldet i søvn.   Men jeg giver ham 10 minutter mere. Han skal også have sat nyt plaster på i dag! Jeg må hellere gå ind til ham nu, så vi kan få det overstået...  Han skulle have haft det på i går.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar