Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 20. september 2014

Bagning!

40 minutter til Jonna kommer, og jeg har stadig morgenkramper. Woohoo. Eller noget. Hvis de ikke er væk inden for... hmm...20 minutter, må jeg jo lige skrive og aflyse... :S Det vil jeg være skideked af, men jeg kan ikke have hende her, hvis jeg har kramper. Det er komplet umuligt. Det går ikke. Derfor vil jeg klokken 13:15 skrive til hende, hvis jeg stadig har kramper. Klokken er nu 12:55. "On top of it all" tror jeg, at jeg netop fået menstruation, for jeg har ret ondt. Men jeg vil gerne bare snuppe nogle piller, så Jonna kan være her, det er mere det med kramperne... Det er jo lidt et problem.

Jeg har fedtet hår i dag, jeg har ikke haft mulighed for at vaske det, på grund af kramperne, men de krøller, jeg satte i går formiddags, sidder perfekt! Det der saltvands spray er genialt! Jeg har anmeldt det, i øvrigt, på Er det her bar' i orden?

Jeg er bare fuldstændig vild med René: min menstruation var lige startet, som jeg havde forventet, og fordi både René og jeg befandt os på badeværelset, da Jonna ringede på, fik han et kig ned i mine trusser og så mit bind. Min menstruation var på daværende tidspunkt lige akkurat startet, og der var en ca. 10cm lang, tynd mørkebrun (ad, ikke?) stribe i bindet, og han gik helt amok og sagde at der var sindssygt meget, og at jeg straks skulle skifte bind, og så gik han og kom farende med et nyt. Haha.

Jeg har fået ret ondt nu, efterhånden, og jeg har lyst til at kravle sammen i min sang. Men! Det sker ikke denne gang! Denne gang vil jeg værd cool. Tage smerterne med hård hånd. Og hvis de bliver for voldsomme, kan jeg tage et par Ipren. Jeg er ikke begejstret for piller, jeg tog også piller for at kunne gå tur i nat, men jeg kom da ud, selvom jeg ikke synes, at det retfærdiggør pillerne. Godt nok havde jeg gjort rent hele aftenen - men jeg havde selv valgt det. Jeg VIDSTE at jeg ville blive smadret, og alligevel gjorde jeg det. Så jeg fortjente faktisk ikke de smertestillende piller. Og jeg har glemt at tage rugbrød ud af fryseren.

Jeg har besluttet mig for, at retten i dag må være gormeh sabzi. Vi har ikke fået det i lang tid, og det smager jo godt. Og så har jeg lige fået René "spist af", så jeg har de 2 timer, der skal til :) Og så har vist alt, der skal bruges til. Ikke så meget løg - men jeg har to små løg. Der skal normalt 2-3 store løg i. Måske er det ikke en god idé after all? Hmm... Hvad skal jeg mon finde på? Jeg må tjekke i gemmerne. Det er jo fordi jeg ikke ønsker at René skal gå ned og købe ind. Ellers var mulighederne jo uendelige! Men... Ja. Vi mangler altså en eller to ingredienser til ALT vi kan lave ud af det, vi har. Men! Jeg tror faktisk, at vi har nogle pølser i fryseren, og jeg har alligevel tænkt mig at bage i dag... Jeg kan da lave nogle pølsehorn til René - det er noget, han er glad for. Røvusundt, men ikke noget, han spiser ret ofte. Han har fået det 1 gang i år. 0 gange sidste år. Det er fordi jeg ikke bryder mig om pølser. Men jeg skal nok finde på noget andet :) Damn, mine ruder er beskidte!

Men det var det dér med bagning. Det må jeg hellere kaste mig ud i - det er jo noget, jeg elsker. Især med menstruationssmerter - haha. Ej. Jeg elsker at bage. Jeg gør det ikke så tit, længere, men det er så hyggeligt :) Hvis du har lyst til en snegl, en bolle eller et pølsehorn, må du kigge forbi om et par timer eller 3 ;)

Hav en god dag! Eller aften, vil jeg måske hellere sige :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar