Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. november 2014

As seen on TV

Telefoner... Hvad fanden skal man efterhånden stille op? De gode gamle telefoner, hvor man løftede et rør, som var forbundet til en telefon med en lang "spiral-ledning", og så trykkede man det nummer ind, man skulle bruge.

Dengang jeg boede på Vesterbro, havde mine forældre en dejlig, dejlig telefon. Rød, naturligvis. Alt var rødt. Vores arkitektlampe og vores toiletbræt.  Det var bare "vores stil". Men denne telefon havde en drejeskive. Det var inden de smarte trykknaptelefoner. Man skulle dreje nummeret ind. Det, som med trykknaptelefonen blev til 112, var dengang 000. Hvert område havde sit nummer. København havde 01. Vores telefonnummer startede med 01. Da vi flyttede, startede vores telefonnummer med 03. Med trykknaptelefonen blev det ændret til 53 14.  Andre steder havde 53 med et andet tal end 14. Men det blev ændret til 56 14. Mange områder omkring København, som f.eks. Rødovre, har et områdenummer, som starter med 36 41.

Så kom mobiltelefonerne. De havde været der i lang tid, men primært i biler. Det var store, klodsede telefoner, som var nemmere at lade sidde i bilen, end at tage med sig ind, når man ikke skulle køre i sin bil. Men sidst i 1990'erne begyndte mobiltelefonerne at vinde indpas, og de blev meget hurtigt populære. Man kunne skifte covers til sine telefoner, få forskellige ringetoner, og man kunne sende tekstbeskeder. Det var fantastisk. Snart havde alle en mobiltelefon. De var lige til have i lommen. Nu er de efterhånden så store, at man ikke længere kun kan betjene dem med én hånd. Man er nødt til at bruge to hænder for at kunne sende sms'er, ringe op, se videoer på nettet,ordne sin pengesager igennem netbank, tjekke sin e-mail eller facebook - alt er muligt, men ikke med kun én hånd. Telefonerne bliver større og større, og mere og mere uhandy at have i lommen. Det er faktisk stort set umuligt, med mindre man taler om en jakkelomme. En bukselomme er et no-go. Mange vælger at beholde deres fastnettelefon - men endnu flere vælger at skille sig af med den. De bruger den aldrig - hvorfor skal de have den?

Jeg har en eller anden... jeg kan ikke se, hvad der står på den...  Doro fastnettelefon. Jeg har fået den af Renés forældre. Der er naturligvis 2 håndsæt, og vi har et hver. Så kan vi ringe til hinanden, hvis vi ikke gider at råbe eller rejse op. Men vi vælger som regel det sidste, for Renés står altid i laderen. Min mobil en en Samsung. Jeg har glemt hvilken slags, det er. Det står der vist, når jeg slukker den, eller genstarter den, men det gider jeg ikke nu, bare for at se, hvilken telefon, det er. Det er i hvert fald en gammel telefon, så meget kan jeg da sige. Jeg mindes at der står noget med "Galaxy". Kan det passe? Min telefon er vist 2 år gammel eller sådan noget, så det er IKKE sidste nye skud på stammen. René siger S3. Jeg har ingen idé om, hvad det indebærer, men jeg ved da, at det er den værste, mest crappy telefon jeg nogensinde har haft! Den mest stabile var min Nokia 3310. Man... That was SO awesome! Den pæneste telefon, jeg nogensinde har haft, var en Sony Ericsson Z610i.

Men sagen er, at det er tirsdag i dag. Tirsdag. I dag. Så vi får vasket vores tøj. I hvert fald noget af det. Jeg vil kæmpe mig derover. Sørge for, at der kommer så meget med som muligt. Jeg får jo hjælp fra Servicegruppen fra Køge kommune, men René kan ikke, så jeg er alene, og det er okay - jeg vil gå igennem ild og vand for at få rent tøj. Så jeg "druggger mig selv op" og gør mig klar til et smertehelvede og håber at personen, som kommer, er en jeg føler mig tryg ved. Ellers er vi på skideren, for så går jeg ikke derhen. Jeg ville gerne have været i bad i dag - men hvis jeg skal bruge mine kræfter i aften, er der ingen grund til at misbruge dem på et bad. I know, I know, jeg har ikke været i bad i 3 dage, men... Jeg har bare ikke haft kræfter til det, og så vil jeg ikke kaste mig ud i det, og ødelægge det hele. Hvis jeg nu var gået i bad i går, som var min oprindelige mening, var jeg nok ikke så besluttet på at gå over med vasketøjet.

Jeg vil lige sortere det med det samme - så er det overstået. Så skal jeg ikke have det hængende over hovedet resten af dagen.

Tjek i øvrigt denne kanal ud: www.grav3yardgirl.com på Youtube - hun er virkelig hyggelig og sådan lidt hyperaktiv på en sjov måde. Hun tester forskellige ting, "As seen on TV" - jeg ved ikke om man kan købe de ting i Danmark, men det er faktisk ligegyldigt, for man kan se hendes videoer og hygge sig med et smil på læben i stedet for. Jeg elsker at se hendes morsomme udbrud. Den første video, jeg så, var da hun skulle teste "Wubble Bubble". Men der er mange forskellige ting. Se den, giv den en chance. 

Men - hav en god dag. Hyg jer, og håb at jeg ikke skriver endnu en dum blog med åndssvage tanker, for dem skal der nok komme flere af. Sørgeligt nok. Hæ.

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke. Håber da så sandelig, at din strøm af skøre, morsomme og til tider rørende blogindlæg aldrig stopper. Det ville i så fald få graden af min (og sikkert mange andres) livskvalitet til at falde drastisk. Held og lykke med tøjvasken. Hilsen Helle (en trofast fan) :D :D

    SvarSlet
  2. Bwhahahaha... Er du seriøs? Det tror jeg sgu ikke :D Men pyt med det! Jeg morer mig meget godt, så mon ikke jeg fortsætter lidt endnu? Men tak for komplimenten alligevel, Helle :)

    SvarSlet