Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 9. november 2014

Tænder! Jeg vil beskytte jer til min død!

Jeg vil gøre noget virkelig dumt. Jeg vil gå imod min neurologs anvisninger. Jeg vil tage en ekstra Frisium i morgen tidlig. Se, om det kan holde kramperne væk. Jeg skal bare ret tidligt op for at gøre det. Frisium er et præparat i benzodiazepin-gruppen. Det betyder faktisk bare at pillen virker afslappende på mine muskler, så de forhåbentlig ikke går i krampe (myoklonier) og afværger et fuldbyrdet anfald, som i juvenil myoklon epilepsi hedder tonisk-klonisk anfald. Hehe. Anyways, jeg satser stærkt på at komme afsted, som jeg har skrevet igen og igen. Jeg nægter at blive hjemme. Det skal være virkelig voldsomme kramper, der holder mig hjemme. Fandeme! Jeg VED godt, at jeg - hvis jeg har kramper - falder ned ad trappen og skader min krop, og det er den dummeste idé nogensinde, men jeg er så desperat lige nu, at jeg bare... Jeg kan ikke tage afsted, hvis jeg har myoklonier. Jeg ved det. Jeg bliver nødt til at tænke logisk. Jeg kan ikke overskue at brække noget igen. Måske - endnu værre - ødelægger jeg mine tænder! Så begår jeg selvmord. Uden at blinke. Jeg kan ikke ødelægge mine tænder. TÆNDER! For helvede! Jeg vil aldrig kunne smile igen, uden at tænke på, at folk kan se at jeg har forlorne tænder. Eller kysse René. Med PLASTICTÆNDER! Nej. Det kan ikke gå. Fuck. Jeg græder. Jeg græder nu! Over hvad, det er ikke engang sket endnu! Men det sker. Jeg ved det, jeg VED det bare. Jeg ved, at jeg ikke har kramper, men så snart jeg kommer ud på trappen, og har taget det første trin ned - så falder jeg resten af vejen og smadrer mine tænder.

Jeg burde have taget mig bedre af dem, mens jeg havde dem. Jeg burde have børstet dem mere end kun to gange. TO SKIDE GANGE! Det er intet! Jeg har for fuck's sake en elektrisk tandbørste, jeg skal ikke lave en skid, andet end at holde den i munden (ingen perversitet i det, for en gangs skyld) og køre den frem og tilbage på tænderne. Jeg skal ikke trykke! Men det gør jeg alligevel. Jeg bruger den som en helt almindelig tandbørste, og det gør jeg i ca. 2x 4 minutter dagligt. Hvordan har jeg nogensinde kunnet tænke, at det var nok!? Jeg skulle have eftermiddagsbørstet dem også. Skyllet dem med lidt klorhexedin en bare en gang om ugen eller sådan noget. Brugt en rigtig tandpasta i stedet for en, der bare beskytter mod syreskader. Jeg burde have skiftet tandbørstehovede oftere, bare fordi de er dyre, betyder de jo ikke, at de absolut SKAL sidde på i... hvad det nu er, for mine børstehoveder er færdige på 3 uger, og René vil ikke betale så mange penge for at købe tandbørster! Måske skulle jeg have nogle almindelige liggende, så jeg altid lige kan børste en gang om eftermiddagen, så jeg kan få en ren mund - altid. Morgen, middag og aften. Eller skal man også børste tænder efter aftensmaden? Mine tænder sidder for tæt til at jeg kan bruge tandtråd, og jeg må ikke bruge tandstikker, fordi jeg måske nok mishandler mit tandkød på grænsen til "selvskade" fordi jeg godt kan lide smerten, når tandstikkerne prikker i det, og jeg kan godt lide at skylle munden bagefter og se det blod, der kommer ud - og så børste tænder bagefter. Men hvis jeg kan erstatte det med en tandbørstning også?

René bliver sikkert sur. Men han nu ikke ved, at jeg børster tænder 4 gange om dagen, fordi jeg skjuler de 2 gange med en almindelig tandbørste - så er der slet ikke noget han kan sige til det. Det er en plan, synes jeg. Det er en rigtig god plan. Jeg ved godt, at det er lidt ekstremt at "smug-børste" sine tænder, men jeg er nødt til at passe på dem, og lade være med at gå ned ad trappen nogensinde igen! Jeg går aldrig mere ud. Fra nu af, bor jeg her, og verden er ikke velkommen. Jo, altså, hvis den kommer til mig, i mit hjem, er det OK. Men jeg har ikke tænkt mig at gå ud. Nogensinde igen. For jeg må passe på mine tænder. Virkelig. Jeg må også huske at børste forsigtigt, nu hvor jeg skal børste 4 gange, så jeg ikke slider for meget på emaljen. Det er ret vigtigt. Så det skal jeg passe på med.

... Dammit. Jeg har så mange aftaler i næste uge, jeg ikke kan løbe fra. KBJ, f.eks. Jeg kunne godt tænke mig, at der var en nemmere måde. Men hvis jeg slipper ud herfra i morgen, med hele tænder, gør det ikke så meget. Så kan jeg bedre klare det. Meeeen.... Det er imod min vilje. Hele min lejlighed stinker af noget, jeg ved ikke hvad, eller hvor det kommer fra. Men ad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar