Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. november 2014

Sludder for en sladder? - Hvad foretrækker du?

Jeg har bare været så supertræt, at jeg faktisk slet ikke har gidet at skrive. Uh oh - så er den gal... Men jeg er frisk igen, efter at have sovet hele dagen, på grund af menstruationssmerter. Jeg var faktisk, sådan endda, nødt til at aflyse hudlægen, fordi det gjorde så ondt. Det plejer ikke at være så slemt.

Jeg sidder og lytter til Peters stemme. Savner ham. Jeg elsker at lytte til deres plader. Til hans stemme. Kenny synger også godt, men jeg elsker især Peters stemme. Den er bare... var bare så smuk. Så intens. Jeg ville ønske, at jeg kunne få en plade mere. Bare én. En sidste plade. Men efter den, ville det jo være det samme. Jeg vil aldrig stoppe med at savne en ny plade.
Dette er min yndlingsvideo med bandet. Den er så fantastisk. Jeg elsker humoren, der ligger i den, og jeg elsker bandets "outfits" og Peters og Kennys kæde på deres bas og guitar. Det er ret cool, synes jeg. Jeg synes at det er lidt specielt, at Peter, som er den "ledende" forsanger, hvis man kan sige det sådan... Det kan man ikke. Ud ad til er det Peter, der synger, men i de højere toner, er det Kenny der synger, og de synger mere eller mindre lige meget. Næsten, i hvert fald. Anyways, Peter, som er bandets frontfigur, er også basspilleren. Det er lidt usædvanligt. I de mange af deres videoer har han slet ikke sin bas med, selvom Kenny, Josh og Johnny er i gang med deres trylleri på instrumenterne. Det er åbenbart ikke særlig "sexet", eller hvad ved jeg. Jeg går ud fra, at det er derfor. Peter blev set som en meget sexet mand. Det var han ikke. Ikke de sidste 10 år af sit liv, men han var en overgang, og det vandt de selvfølgelig mange tilhængere på. Det var nok, vil jeg tro, teksterne, der "talte" til os kvinder, men han stemme har altid været sexet. Dog, vil jeg sige, er der mange - deriblandt mig - som faldt for sarkasmen i Peters tekster. Fuck, hvor er de sjove engang imellem. Man skal af og se lede dybt efter dem. De er der, i mange af teksterne. Men de smukke kærlighedssange taler jo også til mig; jeg er jo en kvinde. Den allerbedste tekst, Peter nogensinde skrev, var "Anesthesia". Wauw. Genialitet på højeste plan.

Nå, men jeg var jo på neu.amb. i går. René skulle hente sine piller på apoteket inden transporten kom, og han nåede hjem 2 minutter før, så han nåede lige at skifte T-shirt. Og så kom vi afsted mod Roskilde Sygehus. Jeg snakkede med en neurolog, Janne, hun er den bedste neurolog EVER! Jeg er aldrig stødt ind i en, som var mere grundig og kompetent end hun var. Fantastisk. Endelig en, der ville lytte, og som havde forstand på, hvad hun snakkede om! Planen er foreløbig, at jeg trapper ud af Lamotrigin. I dag er jeg gået 200mg ned i Lamotrigin, og den 11. december skal jeg gå yderligere 200mg ned, for til sidst helt at stoppe den 11. januar 2015. Jeg vil blive indkaldt til en indlæggelse med videoovervågning og elektroder på hovedet, og hvis der opstår myoklonier herhjemme, er René blevet bedt om at filme dem. Så det ser ud til at være på vej de rigtige vej :)

Jeg har bestilt noget tørshampoo, som er kommet i dag. Jeg halvsov, da jeg var ude og tage imod pakken, så af uvisse årsager, drømte jeg, at det var New Century, som havde sendt mig en pakke med en eller anden form for kager, for at sige "hey, det må du sgu undskylde. Vil du ikke komme tilbage?" og René og jeg spiste et par af dem, og lagde dem på bordet. Så vågnede jeg et par timere senere, og var fuldstændig "whaaaat?!" fordi pakken lå præcis, hvor jeg havde lagt den! Men da jeg tog den op, var den ikke åbnet. Jeg åbnede den, uden at se på hvem det var fra, eller om det var til mig, men det var det dér tørshampoo. New Century er i øvrigt en kinesisk restaurant her i omegnen. Tror den ligger i Køge, men det er ikke helt sikkert. Kan godt være Ølby eller en af de omkringliggende byer. Men Køge er mest sandsynligt. Det var den restaurant, vi blev vildt begejstrede for, fordi de leverede maden til døren. Så vi bestilte mad derfra. René fik fedtdiarre og skulle på wc, og jeg sagde at han skulle skynde sig, det gjorde han også, men da jeg rejste mig fra min stol og forsøgte at gå ud på wc'et, sked jeg hele vejen igennem stuen, i entreen og på, rundt om og i toilettet, og måtte gå i bad bagefter, og René gik og vaskede gulvet... Vi blev ret hurtigt enige om, at der bestiller vi aldrig fra igen!

Telefonopkald. Vasketøj. SKAL være klar klokken 19:00. FUCK. Det havde jeg glemt alt om. Jeg havde vitterligt glemt alt om det. Jeg sagde ja, og at det var okay. men jeg har skide ondt, og René er nødt til at gå ned og købe ind - ikke en god kombination. Jeg har derfor kontaktet Rehab teamet og sagt, at vi desværre ikke kan alligevel, og jeg fik at vide, at de ville forsøge at få fat i medarbejderen, men at det ikke var sikkert, at de kunne nå at stoppe hende, inden hun dukkede op. Hvorfor kan jeg aldrig sige nej? Jeg blev ærligt talt overrumplet af hendes opkald, og så er jeg jo, som de fleste af mine læsere måske ved, slem til at tage mere på mine skuldre, end jeg kan bære, fordi jeg tror jeg er stærkere end jeg rent faktisk er. Jeg har ondt i deromkring livmoderen, og omkring skedeåbningen, og min fod gør syyygt ondt. Jeg skal ikke over at vaske i dag, hvorfor sagde jeg ja til det?! Som sagt: jeg blev overrumplet.

Årets julekort/breve er designet. Jeg skal have købt de fornødne ting ind, og så skal jeg i gang med at producere. Jeg har ALT for lidt plads til at skrive alt det, jeg har skrevet, så det skal kortes ned. Drastisk ned. Jeg bliver mere eller mindre nødt til at lave dem om. Jeg har heldigvis kun fået skrevet halvdelen. Et af dem, jeg havde skrevet, sagde René var så sort, at det kun var mig selv, der syntes at det var skide skægt. Men det var det fandeme også. Haha. Nå, men der skal jo så laves et nyt. Jeg kan jo så ikke bruge min "normale dagligdags humor", men det er jeg efterhånden vant til - det er kun mig, der fatter den. Af og til fanger René den også. Men det er sjældent. Han sidder ofte bare og ryster på hovedet på mig. Det må han gerne.

Jeg er nødt til - NØDT til - at finde noget spiseligt til aften, hvis René ikke går ned og handler. Han er ikke helt sikker endnu. Det er han aldrig. Damn! Jeg mangler nogle meget specifikke ting i Kvickly, men jeg kan godt vente til på fredag, når vi alligevel skal forbi Kvickly på vej ud og hjem fra KBJ. Hvis jeg kan komme afsted der. Det kan jeg. Jeg VED at jeg kan. Det føler jeg. 

Jeg har smækket 100 kroner af mine indkøb til julekorts-producering, så nu er jeg helt nede på 388,75 kroner :) Awesome. Så er der fragt oveni. Med GLS er det 55 kroner. Med PostDanmark er det 90 kroner. Ja. Det er det. 90 kroner.

1 kommentar:

  1. Hvor er jeg glad for at din neurolog lyttede til díg, tog dig alvorligt samt at du skal indlægges til video EEG (det er jeg fordi så håber jeg at man kan finde den rigtige behandling).

    SvarSlet