Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. november 2014

Må man virkelig ikke kalde sit barn for Robocop?

"Skal du bage boller i dag?"
"Ja, hvorfor skulle jeg dog ikke det?"
"Jeg har vist noget gær, der snart udløber."
"Nå ja, og lige præcis 6 dl mælk, som er 1dl mere end jeg har brug for, men som jeg sagtens kan bruge!"
"Er du sikker på, at du gider at bage boller i dag? Klokken er jo mange."
"Ja, jeg ved det godt. Jeg har jo også lavet ret meget mad i dag. Jeg har faktisk bagt fisk, skrællet kartofler - som jeg, som jeg lige vil indskyde, har kogt - og lavet en sovs, jeg bare ikke kendte udfaldet af! Jeg lavede en smørbolle, og brugte kartoffelvandet til at lave en sovs. Og så brugte jeg citronsaft, salt peber og lidt sukker."
"Oh my God, you should totally write that down!"
"Yeah... I kinda already did."
 "Jeg tror, at jeg bager de boller. René er alligevel løbet tør for både rundstykker og krydderboller, så det er jo et meget godt træk."
"Ja, og så har du jo økologisk gær, som af uvisse (for mig) årsager hæver langt bedre end det ikke-økologiske."
"Ja. Og jeg endda købt mel - sikke et held! Jeg bager sgu!"

***

Det er den indre samtale, der foregik i mig, da klokken var omkring 20:30. Jeg er en af dem, der har samtaler med mig selv, inden i mig selv, frem for bare at tænke tingene igennem. Hvem gider det, det er sgu kedeligt! Samtaler med sig selv gør jo også det fantastiske, at man blive enig med sig selv om ting. Man kan ikke blive enig, hvis der ikke har været en forudgående snak.

Mit hjem dufter skønt af nybagte boller, og heldigvis har jeg ryddet op i mit køkken, så jeg kan nyde at komme derud og kigge på dem. De er nødt til at være kølede en smule, da jeg ellers ikke helt kan tjekke om de er færdigbagte. Det er fordi jeg er dårlig til at bage. Men de er flotte, er de ikke?
Alt for ofte bliver de ikke pæne - men denne gang har jeg penslet dem, det plejer jeg ikke at gøre. René blev rigtig glad - han vidste ikke, at jeg havde tænkt mig at lave boller. Det burde have et bedre navn. "Jeg lå sgu lige på sofaen og lurede den" ved alle jo, betyder at man lå på sofaen og tog en lur. Okay! Here we go! René vidste ikke at jeg "bollede den". Det bliver sgu da ikke meget mere genialt! Det vil jeg sige til ham, når jeg kommer ind til ham med en bolle om lidt. "Er det så ikke meget rart, at jeg fandt på at bolle den alligevel?" - Haha. Jeg synes at den er fantastisk. 

Jeg lytter, som jeg sædvanligvis gør, til musik. Hvad er der af gode ting i verden, ud over musik, kærlighed, venskab, Emma, en familie, tag over hovedet, penge til at betale huslejen OG mad på bordet hver dag, penge til at købe tøj og sko, når det er nødvendigt, toiletpapir, når nu man "skal", telefoner, så man kan ringe hjem og sige at man er 5 minutter for sent fordi man rendte ind i en bekendt på vejen hjem, som man gerne vil  sige hej til, ilt, til at trække vejret, køleskabe til at holde vores madvarer kolde, biler, toge og busser, som kan hjælpe folk til at komme fra sted til sted, IKEA, Yourubekanaler, som man virkelig kan grine over dag efter dag, film og tv, der kan underholde en, bøger, man kan læse for at blive klogere, foredrag så man kan dele sin viden, piller, der kan afhjælpe midlertidige sygdomme, eller mindske gener ved kroniske sygdomme, indkøbsposer af stof, som man kan bruge igen og igen, så man ikke skal bruge 450 kroner om året på plasticposer (yeah, been there, done that), en pølsetang, som man kan bruge til at samle ting op fra gulvet, når man sidder ned og har svært ved at nå tingene, og har for ondt til at rejse sig og samle det op, plasticlommer, så man kan holde sine papirer adskilt, hæfteklammer, så man kan fin-inddele papirerne i plasticlommerne, etiketter, så man kan skrive på ting, hvad der er i, linierede papirblokke, som man kan bruge til både at tegne og skrive på, og stiftblyanter, som har den dejligste form, farve og bare er dejlige, for slet ikke at tale om farvet karton, farveblyanter, skraldeposer, når man skal smide noget ud, et godt skraldeskur, en boks med 20 viskelædere, som man fortrød man havde havde købt, fordi der var så mange, men pludselig elsker, fordi katten æder det ene efter det andet... Er der der vitterligt ikke andre godt ting at tage sig til? 

Jo... Jeg har tænkt mig at skrive lidt. Vil arbejde på et eller andet projekt til Jonna. Jeg ved at hun bliver meget glad for mine produktioner til hende, og det kunne være meget hyggeligt at sidde og nusse med det - men det betyder jo så bibellæsning på højeste plan. Yeah... Det følger med. Hm.

Tjek denne kanal ud Rhett and Link - jeg lover jer, hvis I deler min humor, at I får den sygeste gnækker på. De to gutter er bare så .. Jamen... Haha! I kan slet ikke forstå omfanget af det her. Se deres videoer, se bare nogen af dem. Giv dem en chance! Der er også Good Mythical Morning - arh, man, you gotta whatch this one:
 

Hav en god aften, ladies an gentlemen. Eller nat, burde jeg måske hellere skrive. Det er nat om 12 minutter.  Burde jeg skrive det? Ødelægger jeg spændingen for nogen? Er der nogen, der havde glædet sig til midnat, men ikke vidste, hvad klokken var, og ikke havde lyst til det? Så må I så meget undskyld. Men... Nå. Nu er det nat om 9 minutter. Pas på alle de monstre, der er i jeres skabe og under sengene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar